İgo problemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ümitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Merhaba igo nasıl kullanılır pek anlamadım yardımcı olucak var mıdır ?

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
yardım edicek olan yok mu ?

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Hangi İgo sürümü? İgo Primo mu? İgo My Way mi?

Nerelerde takıldınız?

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
GPS' uydularına bağlandı mı cihaz? Şu an bulunduğunuz konumu net olarak gösteriyor mu?

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Haritayı görüntülediğinizde şu an bulunduğunuz yeri tam olarak gösteriyorsa, bağlanmış demektir.

Ayrıca sol üst köşede uyduya bağlanıp bağlanmadığını gösteren ibareler olmalı. Kapalı alanda uyduya bağlanamazsınız. Balkona dışarıya, açık alana çıkmanız gerekiyor.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Haritayı görüntülediğinizde şu an bulunduğunuz yeri tam olarak gösteriyorsa, bağlanmış demektir.

Ayrıca sol üst köşede uyduya bağlanıp bağlanmadığını gösteren ibareler olmalı. Kapalı alanda uyduya bağlanamazsınız. Balkona dışarıya, açık alana çıkmanız gerekiyor.
zaten bağlandı ama tık yok

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Hareket halindemisiniz peki şu an?

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bulunduğunuz yerde bekleyerek, sizi nerelerden, hangi yollardan götüreceğini göstermesini beklemiyorsunuz değil mi?

Bu özellik İgo Primo'da var. Rota çizildikten sonra sanki hareket halindeymiş gibi gideceğiniz yolları, sesle yönlendirerek, harita üzerinde oynatıyor. 2x 4 x 8x 16x gibi hızlı oynatma, durdurma seçenekleri var.

Ama İgo My Way 'de bu özellik yok.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Piranha Nitro ya attım ben İgo Primo yu.
Tam 2800km. yol yaptım.
Eğer kapı numarasını girseydim nerdeyse gideceğim yerin içine sokacaktı Mübarek.:laugh:

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Bulunduğunuz yerde bekleyerek, sizi nerelerden, hangi yollardan götüreceğini göstermesini beklemiyorsunuz değil mi?

Bu özellik İgo Primo'da var. Rota çizildikten sonra sanki hareket halindeymiş gibi gideceğiniz yolları, sesle yönlendirerek, harita üzerinde oynatıyor. 2x 4 x 8x 16x gibi hızlı oynatma, durdurma seçenekleri var.

Bunu tam olarak anlayamadım :/

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bunun artısı ne ki?
Merak ettiğiniz güzergahı Simüle ederken,zamandan tasarruf ediyorsunuz.
Mesela ben İstanbul-Fethiye güzergahını simüle ettim,8X da yaklaşık 45 dakika falan sürmüştü.
Bunun birebir simüle edildiğini bir düşünün.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
İgo Primo da Simülasyon yaparken,simülasyon hızını seçebiliyorsunuz.
İgo My Way de bu hızlandırma özelliği yok idi.
Bundan bahsetmiş @CiiixXx

Evet, teşekkürler açıklama için :) Simülasyon bir türlü gelmedi aklıma :D

Bunun artısı ne ki?

Bu şekilde hiç bilmediğiniz bir yerde gideceğiniz yolları önceden görmek fena değil.
Bu simülasyon sayesinde yolu, bilmeyen bir arkadaşıma yol tarifi yapmıştım.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52

Bende bekliyorum yönlendirsin diye ama biraz önce arabada denedim çalıştı sağolun arkadaşlar ama bir sorunum daha var sesler karışıyor bir laz dan bir eda ya geçiyor ses karışıyor bi değişik oluyor

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Bende bekliyorum yönlendirsin diye ama biraz önce arabada denedim çalıştı sağolun arkadaşlar ama bir sorunum daha var sesler karışıyor bir laz dan bir eda ya geçiyor ses karışıyor bi değişik oluyor

İlahi :D Hahahhaha...:D

İlla arabada çalışacak diye bir şey yok. Yürürken, bisiklete binerken, her zaman kullanabilirsiniz bunu.

Ses konusuna gelince, kullanmak istediğiniz ses dosyası dışındaki ses dosyalarını silin, artık istese de karışamaz :D

Ayrıca İgo My Way artık eskidi. Sygic, Navigon, İgo Primo gibi daha yeni güncel programları kullanmanızı tavsiye ederim. İgo My Way'ı bulduğunuz gibi bulabilirsiniz :)

ultramamet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben igo primo yu düzgün bir şekilde yükledikten sonra igo primo simgesine tıklayınca ilk başta açılıyor daha sonra ise kapanıp şu uyarıyı alıyorum ; (com.nng.igoprimoisr 2013 march24 .javaclient işlemi) beklenmedik şekilde durduruldu. tekrar deneyin, diye bir hata alıyorum acaba bu neden dolayı olabilir? şimdiden teşekkürler...