Ümitt
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 52
Merhaba igo nasıl kullanılır pek anlamadım yardımcı olucak var mıdır ?
İgo my way adres bulmayı yaptımda adres bul diyorum bilgileri giriyorum yönlendirme yapmıyorHangi İgo sürümü? İgo Primo mu? İgo My Way mi?
Nerelerde takıldınız?
İgo my way adres bulmayı yaptımda adres bul diyorum bilgileri giriyorum yönlendirme yapmıyor![]()
htc explorercihazınızda gps olduğuna emin misiniz? hangi cihazı kullanıyorsunuz
MENÜ > Ayarlar > Konum öğesine basıp, GPS uydularını kullan kutusunu işaretleyin.htc explorer
Nasıl bakıcam onaGPS' uydularına bağlandı mı cihaz? Şu an bulunduğunuz konumu net olarak gösteriyor mu?
zaten bağlandı ama tık yokHaritayı görüntülediğinizde şu an bulunduğunuz yeri tam olarak gösteriyorsa, bağlanmış demektir.
Ayrıca sol üst köşede uyduya bağlanıp bağlanmadığını gösteren ibareler olmalı. Kapalı alanda uyduya bağlanamazsınız. Balkona dışarıya, açık alana çıkmanız gerekiyor.
Bulunduğunuz yerde bekleyerek, sizi nerelerden, hangi yollardan götüreceğini göstermesini beklemiyorsunuz değil mi?
Bu özellik İgo Primo'da var. Rota çizildikten sonra sanki hareket halindeymiş gibi gideceğiniz yolları, sesle yönlendirerek, harita üzerinde oynatıyor. 2x 4 x 8x 16x gibi hızlı oynatma, durdurma seçenekleri var.
Ama İgo My Way 'de bu özellik yok.
İgo Primo da Simülasyon yaparken,simülasyon hızını seçebiliyorsunuz.Bunu tam olarak anlayamadım :/
İgo Primo da Simülasyon yaparken,simülasyon hızını seçebiliyorsunuz.
İgo My Way de bu hızlandırma özelliği yok idi.
Bundan bahsetmiş @CiiixXx
Merak ettiğiniz güzergahı Simüle ederken,zamandan tasarruf ediyorsunuz.Bunun artısı ne ki?
İgo Primo da Simülasyon yaparken,simülasyon hızını seçebiliyorsunuz.
İgo My Way de bu hızlandırma özelliği yok idi.
Bundan bahsetmiş @CiiixXx
Bunun artısı ne ki?
Bende bekliyorum yönlendirsin diye ama biraz önce arabada denedim çalıştı sağolun arkadaşlar ama bir sorunum daha var sesler karışıyor bir laz dan bir eda ya geçiyor ses karışıyor bi değişik oluyorBulunduğunuz yerde bekleyerek, sizi nerelerden, hangi yollardan götüreceğini göstermesini beklemiyorsunuz değil mi?
Bu özellik İgo Primo'da var. Rota çizildikten sonra sanki hareket halindeymiş gibi gideceğiniz yolları, sesle yönlendirerek, harita üzerinde oynatıyor. 2x 4 x 8x 16x gibi hızlı oynatma, durdurma seçenekleri var.
Ama İgo My Way 'de bu özellik yok.
Bende bekliyorum yönlendirsin diye ama biraz önce arabada denedim çalıştı sağolun arkadaşlar ama bir sorunum daha var sesler karışıyor bir laz dan bir eda ya geçiyor ses karışıyor bi değişik oluyor