Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben bir site kurdum şimdi sitede ki menülere tıklayınca gidilecek sayfaların iframe içinde gösterilmesini istiyorum naasıl yapabilirim acaba.
demek istediğin şu herhalde ana sayfa da bir menü var ona tıklıyorsun ve başka bir sayfadaki iframe içinde açılmasını mı istiyorsun
eğer bu ise yapmak istediğin ilk önce ana sayfa da <ahref="HTMLPage1.htm"name="#google"target="anaFrame">google</a>
daha sonra oluşturduğumuz HTMLPage sayfası içerisine gelip <ahref="www.google.com.tr"target="anaFrame"></a>
<iframename="anaFrame"height="250"width="250%"frameborder="yes"src="http://www.google.com.tr"></iframe>
aslında "a" etiketi orada fazlalık yapıyor onu silebilrsin ama iframe içerisinde sayfa açılmasını istiyorsan yapman gerektiğini düşünüyorum. önemli değil yardımcı olduysam ne güzel.
bu konuda da bir bilgim yok ama belki bir css ile iframe tanımlayıp daha sonra diğer iframe lerde bunu kullanabiliriz ama hiç kullanmadım böyle bir olay