İETT Şöförüne Dayak

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
İETT Şöförüne Dayak
1314534764_13_akbil2.jpg

28.08.2011 Pazar 12:24

Beyoğlu'nda, bileti olmadığı için İETT otobüsüne binemeyen bir vatandaş, sürücüyü döverek hastanelik etti.
Haberin Videosu

İki akbil vakası: 4 yaralı

Kadıköy D-100 Karayolu Bostancı mevkii Harem istikametinde meydana gelen kaza görgü tanıklarının iddiasına göre şöyle gelişti: Tuzla-Cevizlibağ seferini yapan 34 BM 4928 plakalı özel halk otobüsü sürücüsü, Bostancı otobüs durağında yolcu aldı. Hareket eden sürücü otobüse yen binen yolcu arasında tartışma çıktı .Üzerinde Akbil olmadığını söyleyen yolcu sürücüye para vermek istedi. Şoför parayı kabul etmedi ve Akbil basmasını istedi. Yaşanan tartışma sırasında otobüs şöförü Osman K. bir anlık dalgınlık nedeniyle yol kenarında bulunan Kadıköy-Kartal metro şantiye alanını çevreleyen beton bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otobüste buluna yaklaşık 20 yolcu panik yaşadı. Kaza nedeniyle olay yerine polis ve sağlık ekibi sevkedildi. Yolculardan 3'ü olay yerine gelen ambulanslarla Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne kaldırılırken yara almadan kurtulan diğer yolcular başka bir otobüse bindirildi. Hastaneye kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu hayati tehlikeleriinn bulunmadığı öğenildi Kaza yapan sürücü Osman K. ifadesi alınmak üzere polis otosuna bindirilerek İçerenköy polis merkezine götürüldü. Büyük çapta maddi hasar meydana gelen halk otobüsü kaza yerinden kaldırılarak kısmen kapanan trafik normale döndü.

ŞOFÖRÜN KALÇASI KIRILDI

Beyoğlu’nda bilet kullanmayan yolcu ile tartışırken otobüsten aşağı düşerek kalçası kırılan İETT otobüsü şoförü, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Cevatpaşa-Taksim hattında çalışan İETT otobüsü şoförü Ali Arık, Şişhane durağında biletsiz olarak araca binen B.C. ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Arık, otobüsten aşağı düştü.

Arık’ın yerden kalkamadığını gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, Arık’ın kalçasında kırık olduğunu belirledi. Ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Arık’ın tedavisinin devam ettiği bildirildi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, şoförün kendisine küfür ettiğini ileri süren B.C’yi gözaltına aldı.

B.C’nin Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri sürüyor.

Haberin Videosu
http://www.haber365.com/Haber/IETT_Soforune_Dayak/

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yurdum insanından manzaralar, bir bilet yüzünden ortaya çıkan manzaraya bak.

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
ayrıntıları bilmedende yorum yapmak istemem.bazı şoförler var inanılmaz saygısız,inanılmaz sorunlu.aynı şekilde bazı yolcularda bu şekilde.muhtemelen tencere yuvarlanıp kapağını bulmuş ve olay bu kadar büyümüş.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Başlığı okuyunca, bir an ''Neden dayak yemiş? Şort mu giymiş ki acaba? diye düşünürken yakaladım kendimi :D

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Hakediyolar bi uygulama çıkardılar iett duraklarının olduğu bi iett müdürlüğü var yenibosnada geçen haftalardı çapa ya gitmek için kardeşimle gittik kart uygulamasına

geçildiğini biliyodum ama kartın müdürlükde dahi olmayacağını bilmiyodum :devil:

adam diyo kartlar yarın gelicek (ki kart uygulamasına geçileli aradan bi hafta geçmiş) adama dedim bugün gidenler napıcak bilemem dedi

1.75 lik yol ücretini 2.5 tl yaptılar bide kart satanı bulmak çölde deve bulmak gibi oldu :hammer:

sözüm ona sözde vatandaş yararına :laugh:

lauset

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bazı şoför beyler çok kibar olmuyor bu arkadaşların kendilerine çeki düzen vermesi gerekir ,şiddeti kınıyorum çözüm olmaz

avarhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi bizim kafamızda iki tane soru işareti var.
1: Dayak nedir?
2: Niye atılır?
Tabii bu bir espri. Geçmiş olsun diyelim. Hayırlı bayramlar.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Hakediyolar bi uygulama çıkardılar iett duraklarının olduğu bi iett müdürlüğü var yenibosnada geçen haftalardı çapa ya gitmek için kardeşimle gittik kart uygulamasına

geçildiğini biliyodum ama kartın müdürlükde dahi olmayacağını bilmiyodum :devil:

adam diyo kartlar yarın gelicek (ki kart uygulamasına geçileli aradan bi hafta geçmiş) adama dedim bugün gidenler napıcak bilemem dedi

1.75 lik yol ücretini 2.5 tl yaptılar bide kart satanı bulmak çölde deve bulmak gibi oldu :hammer:

sözüm ona sözde vatandaş yararına :laugh:
Kim hak ediyor şöfür mü yoksa o kararı alan UKOME mi?
Böyle günah alarak konuşmayınız o adam orda görevini yapıyor! O da aile geçindiriyor! Kalçası kırılmış en 6 ay iş göremez yazık değil mi?