İE son sürümünü alın

talsuv61

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Pc'yi açtığımda yede explorerla ilgili bi yere tıkladığımda alttaki uyarı çıkıyor. Bu neyin nesidir. Bundan nasıl kurtulabilirim.

http://

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Son sürümü yükle kurtul söylüyo işte :yes:

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Kullandığın sürüm beta ise artık bunun desteklenmediği son sürümünü indirmeni söylüyor

octavarium

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Merhaba, Kullanilan Internet Explorer surumu final surumu olmadigi zaman ki hatada belirtilmis cikan bir uyari.Bu hatayi almamak icin yapmaniz gereken mevcut Internet Explorer surumunu kaldirmak olacaktir.Bunun icin;

-Baslat, Arama kutusuna "Yuklu guncellestirmeleri goruntule" yazin.Acilan ekranda "Microsoft Windows" altinda "Windows Internet Explorer 9"'u bulun ve kaldirin.

Not: Internet Explorer kullanicisi iseniz final surumunu indirip kurarsaniz bu hata cikmayacaktir.

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Son sürümü al deyip kurun, kullandığınız desteklenmeyen beta sürümü. Rahatlıkla yenisini kurabilirsiniz bir sıkıntı çıkmaz.

---------- Post added at 14:14 ---------- Previous post was at 14:14 ----------

Merhaba, Kullanilan Internet Explorer surumu final surumu olmadigi zaman ki hatada belirtilmis cikan bir uyari.Bu hatayi almamak icin yapmaniz gereken mevcut Internet Explorer surumunu kaldirmak olacaktir.Bunun icin;

-Baslat, Arama kutusuna "Yuklu guncellestirmeleri goruntule" yazin.Acilan ekranda "Microsoft Windows" altinda "Windows Internet Explorer 9"'u bulun ve kaldirin.

Not: Internet Explorer kullanicisi iseniz final surumunu indirip kurarsaniz bu hata cikmayacaktir.

Explorer' ı kullanmasa explorer da işe ne ? :D

talsuv61

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Tm da bizim ki korsan.Son sürüm dediği paralısıdır heralde. Kurmaya kalkınca, korsan kullanmayın diye uyarıp durmasın.
Zaten W 7 de o uyarılardan zor kurtuldum.

İndiriyorum, inşallah korsanlığımıza laf demezler.:huh:

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Bir şey olmaz.
Yakalanırsanız WAT Remover kullanıp korsan uyarısını kaldırırsınız.

octavarium

Doçent
Reaksiyon puanı
24
@sdelta, Internet Explorer kullanmasi, internet explorer kullanicisi oldugu anlamina mi geliyor, deneme amacli kullanamaz mi? Diyelim bilgisayarimda 3 farkli tarayici var.Ornegin google chrome tarayicisinda bir hata aldim, konu actim.Bu, benim google chrome kullanicisi oldugumu mu gosterir?

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bir şey olmaz.
Yakalanırsanız WAT Remover kullanıp korsan uyarısını kaldırırsınız.

Aslında Remover WAT a filan gerek yok yakalanmamak için W7 güncellemelerini manuel yapıp KB971033 etkinleştirme teknolojileri isimli güncelleştirmeyi yüklememek eğer yanlışlıkla veya bilinçsizce yüklendiyse başlat çalıştır msconfig yazıp hizmetler sekmesinden windows etkinleştirme teknolojilerinin çalışmasını kapatıp sonra windows update kısmına gelip yüklenen güncelleştirmelerden KB971033 isimli günlcelleştirmenin üstünde sağı tıklayıp kaldır dedinmi hiç kimse aramaz sormaz bidaha....

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Aslında Remover WAT a filan gerek yok yakalanmamak için W7 güncellemelerini manuel yapıp KB971033 etkinleştirme teknolojileri isimli güncelleştirmeyi yüklememek eğer yanlışlıkla veya bilinçsizce yüklendiyse başlat çalıştır msconfig yazıp hizmetler sekmesinden windows etkinleştirme teknolojilerinin çalışmasını kapatıp sonra windows update kısmına gelip yüklenen güncelleştirmelerden KB971033 isimli günlcelleştirmenin üstünde sağı tıklayıp kaldır dedinmi hiç kimse aramaz sormaz bidaha....

Microsoft'un sitesinden dosya indirirken bazen dosyayı indirebilmek için Windows Doğrulama diye bir şey indiriyor bilgisayara o da yakalayabiliyor. WAT güncellemesi olmadan da yakalandığım olmuşdu (:

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Haa evet mesela MSE ı kurarkende doğrulama istiyor ama ben hiç yakalanmadım daha Legitcheck diye bi dosya dimi o??...