IE Sıtma Gİbi!

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Mozilla'nın üst düzey yöneticilerinden Mike Shaver, Internet Explorer'ı sıtma hastalığına benzetti.

Mozilla'nın yazılım mühendisliği bölümünün başkan yardımcısı Mike Shaver Internet Explorer'a verdi veriştirdi. Microsoft'un web tarayıcısını sıtma hastalığına benzeten Shaver, birçok kişinin IE'ye sahip olduğunu fakat kullananların çoğunun bunu isteyerek tercih etmediklerini iddia etti.
firefox-vs-ie-5sdasdasdasd1245767374.jpg
Shaver tek istediklerinin adil bir mücadele olduğunu ve kullanıcıların kendi tarayıcısını kendilerinin tercih etmesi gerektiğini dile getirdi.
:: Mike Shaver'ın bu sözlerine katılıyor musunuz?
Yazan: Emre Demiray
SDN - http://shiftdelete.net

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Kız da taş gibi maaşallah neyse konuya dönelim microsoft buna büyük bir cevap verecektir.Ama adam büyük laf koymuş microya.

MysteЯio

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Microsoft un işletim sistemine kendi programını eklemesi çok doğal bişey,Ama en iyisi Opera.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
bu görüşe kesimlikle katılmıyorum. koca bır ısletım sıstemınız olacak ve tarayıcı koymayacaksınız içne buna anca gülünür..:) kullanma yasagı yok ısteyen ıstedıyı tarayıcıyı kullansın ..kaldıkı şu an en hızlısı opera ..

metinaksaray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
IE kullanıp kullanmamak bize kalıyo, bende kullanmıyorum şu meb sitesine girerken sadece IE zorunlu ilsis e girişte :(

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Hangi mal kız arkadaşına firefox t-shirti giydirip resim çekdinden sonra nete yayarki?
Bill Gates daha çekici duruyo :D

Ayrıca sözlerinede katılmıyorum.
IE'dede kişiselleştirme o kadar iyi değil.
Mozilla ekibi eklentilerini Internet Explorer uyumlu yapsın..
Madem milyar dolarlık işletim sistemine girmek istiyolar..

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Hangi mal kız arkadaşına firefox t-shirti giydirip resim çekdinden sonra nete yayarki?
Bill Gates daha çekici duruyo :D

Ayrıca sözlerinede katılmıyorum.
IE'dede kişiselleştirme o kadar iyi değil.
Mozilla ekibi eklentilerini Internet Explorer uyumlu yapsın..
Madem milyar dolarlık işletim sistemine girmek istiyolar..

MustaJ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
haklı tabiki haksız rekabet var ortada seçim şansı olsa explorer yok olmaya yüz tutar

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Ama o kızı oraya koymuşsunuz yazıyı okuyamıyoruz ki. Bizi de düşünün.

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Aslında söylediklerinde çok haklı adam. Örneğin türkiyede resmi web siteleri banka vb gibi siteler ie uyumlu ve firefox ile uyumsuz. Bunun nedeni ayrıca tartışılır tabi. Adamın haksız rekabet dediği nokta bu. Yani firefox windows ile birlikte gelsin yada internet explorer öntanımlı gelmesin diye bişi demek istememiş.

MuratSelim

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Merhaba;
Arkadaşlar IE İşletim Sistemleriyle birlikte gelmese birde tarayıcı CD si arayacaktık yani işletim sistemini kurduğumuz anda net 'e bağlanamayacaktık. Ayrıca resimdeki kız Alexandra Ansgar'dır ve kız firofox t-shirt i giyip net 'e yaymamıştır yanılmıyorsam o firefox simgesi sonradan eklenmiştir.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ama kız gerçekten taş gibi hemde süper güzel kıza bakmaktan 5 dk yazıyı okumadım.Yusufsan doğru söylüyor bizi de düşünün.

kaplan42

Asistan
Reaksiyon puanı
10
mozilla varken internet explorer mı ?

asla ve kataa kullamam

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben şundan korkuyorum win7de ie gelmeyecekmiş diğer tarayıcıları yüklemek için internete nasıl girecez?

macit

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yeri gelmişken web yazılımları geliştiren biri olarak internet explorera css destekli border-radius ( web sitelerindeki kutuların yuvarlatılmış köşeleri ) özelliğini koymak yerine msdn de resimde kullanabilirsiniz diyen microsoftu kınıyorum