Ie 8 flash player yardim

tutku44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler arkadaşlar benim sorunum windows 7 yüklerken ie8 youtube den tam ekran video izleyebiliyorum ama xp de sonradan kurulan ie8 de videolar donuyor ancak donanım hızlandırmasını devredışı bırakınca sorun olmuyor o zamanda videoların kalitesi düşüyor bunu nasıl haledebilirim teşekkürler

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Ben Vista kullanıyorum. Bilgisayarımda Intel Core2Duo 2.0 GHz işlemci var. XP yüklemiştim bir aralar, Flash Player inanılmaz bir şekilde yavaşladı. Aynen senin gibi videoları izlerken veya Flash tabanlı bir sitede gezinirken çok fazla sorun yaşıyordum. Oyunlarda gözle görülür bir performans artışı yaşadım ancak internette sörf tam bir eziyet olmuştu. XP, çift çekirdek desteklemiyor da bir tanesiyle mi işlem yapıyor acaba diye geçirmiştim içimden. Forumda, "Hayır, destekliyor." diyenlerin sayısı fazla ama bence desteklemiyor.

Her ne halt yiyorsa yesin, önemli değil, XP'den kurtulun artık, bitti onun işi bence.

merbolin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar,windows 7 32 bit yükledim,ancak hiç bir video sitesinden videoyu izleyemiyorum.birçok sitede araştırdım herkesin verdiği cevaplar aynı sayılır.javayı sil güncelle yeni sürüm adobe flash yükle java script aktive et ....vs.bunların hesini denedim fakat sonuç aynı ve bu dertten çok kişi muzdarip.google chroome de oynatıyor firefoxta oynatıyor ancak İE 8 tık yok.daha önce bir rus windows 7 formatı atmıştım onda bir sorun yoktu.diğer attığım bütün windows 7 formatlarında aynı sorun var.buradaki değerli arkadaşların bilgisine güveniyorum ve umuyorum ki sorunu halleder (siniz).çok teşekkür ederim.