IDM Fark Attı

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Arkadaşlar son günlerde aynı saatlerde aynı linkleri farklı download araçlarıyla indirmeyi denedim.

tarifem netlimitsiz.Ve ulaşabildiğim hız(son aylarda) 400kb/sn Bu maksimum hız.

Rapidpremium hesabıyla aynı filmin linklerini indirmek üzere tıkladım sonuçları yazıyorum.

Ve bu sonuçlar bir defa denenen sonuçlar değil.Defalarca denendi ve her seferinde aynı sonuçları verdi.

Flashget ile 60 kb/sn nin üzerini göremedim.Ortalama 45 kb/sn ile indirdi.

Orbit ile 200 kb/sn ortalamasının altına düşmedim.

Orbitle keyfim yerindeydi ama bir de IDM yi deneyeyim dedim.

IDM her seferinde 460 kb/ sn ile indiriyor.

IDM srümü ise 5.18 build 8

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Jdownloader kullanıyorum İDM den vazgeçirtti beni.Hemde ücretsiz :).Gerçekten harika,1 mbit internet kullanıyorum ve 108kb ile indiriyor bütün dosyaları.İDM 102 ile indirdi :D test yapmıştımda :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
ben jdownloader i indirdim de idmye göre çok daha büyük bir program.Ya da ben mi yanlış yerden indirdm bilmiyorum.Açılışı bile çok uzun sürüyordu kaldırdım jdownloaderi

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
IDM her zaman kullandığım program çok sağlam ve stabil tavsiye ederim :) Lisansını almak için Mobil Ödeme bile kullanabiliyorsunuz :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Kullanırken tek sorunu var IDM nin.Üst üste 5 ya da 6 link yükleyince IDM ye çöküyor.

Orbitte bu yoktu.

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Ben sürekli 40 - 70 arası partlar atıyorum sıraya hiç çökme olmadı şimdiye kadar :)

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
ben jdownloader i indirdim de idmye göre çok daha büyük bir program.Ya da ben mi yanlış yerden indirdm bilmiyorum.Açılışı bile çok uzun sürüyordu kaldırdım jdownloaderi

Java tabanlı hocam o yüzden biraz açlışta yavaş ama gerçekten çok daha kullanışlı :).

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
IDM can'dır.:) Ne kadar zamandır kullanıyorum, unuttum bile.
Yıllar yılı her gece gb'larca dosyayı olailecek en yüksek hızda indirdi, bir defa sorun yaşatmadı sağ olsun.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Kullanırken tek sorunu var IDM nin.Üst üste 5 ya da 6 link yükleyince IDM ye çöküyor.

Orbitte bu yoktu.

Çökme sistemden kaynaklı olabilir yalnız. Part'lar halinde 25-30 gb'lık dosyaları Idm'ye atıp gittiğim oluyor, hata almadım şimdiye kadar.(en azından idm kaynaklı)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
Yalnız jdownloaderde bir özellik vardı.

Youtube video izlerken indirme bağlantısı çıkıyordu ve indireceğin dosyayı mp3 e çevirme lansı tanıyordu galiba.Galiba diyorum çünki ben o işi becerememiştim.

IDM de yok sanırım videoyu indrirken çevirme şansımız

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
JDownloader premium yokken daha çok işe yarıyor premium varken IDM bence daha başarılı :)

Premium yokkende işe yarıyor hocam doğru.Varkende henüz bir sorun çıkartmadı bana sağolsun :).Şuanda Rapidshare Premium hesabımı kullanıyorum sorun olmadı :)

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
IDM gerçekten iyidir.1 mbit internet var 118 ile çekiyor rapidden.Bide ücretli olmasa:D

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
benden ücret istemediler:)

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Yalnız jdownloaderde bir özellik vardı.

Youtube video izlerken indirme bağlantısı çıkıyordu ve indireceğin dosyayı mp3 e çevirme lansı tanıyordu galiba.Galiba diyorum çünki ben o işi becerememiştim.

IDM de yok sanırım videoyu indrirken çevirme şansımız

IDM de her türlü video da izlesene.com olsun facebook olsun youtube olsun vidivodo olsun "Bu Video bağlantısını indir" şeklinde köşede uyarı verir tıkladığınız zaman direk indirir.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
İndirir tamam.Ama bahsettiğim farklı bir şey indirirken hangi formatta indireceğini sormuyor.JD bunu yapııyormuş.İçerisinde convert özelliği barındırıyormuş.

mucox

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Format sonrası antivir ve winamptan sonraki yüklenecek alternatifsiz tek program bence..

ÇamurAbi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
easy youtube video dowloader diye bir firefox eklentisi kullanıyorum ben, bunanla daha çok mp3 olarak kaydetme işlevini sağlıyorum, sanırsam SDN den görmüştüm bunu. video olarak indirmek için idmnin kendisi yeterli geliyor.

lakin her durumda idm'yi tek geçiyorum,
*ailemin evinde 1 mb net var, idm sorunsuz çökmesiz çalışıyor.
*kendi evimde metronet var, 1.5 Mb/s de indirdiği oluyor yani yaklaşık aile evimin 15 katı, gene sorunsuz.
*okulda malum ulaknet var, geceleri ofisten takılıyorum yine sorunsuz çalışıyor.

arkadaşın yaptığı gibi bende bir sürü denemelerde bulundum, kendi serverimdan aynı dosyayı çekme denemeleri, idm hepsinden daha kullanışlı.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
İnsanlar Flashget'i yanlış tanıyor, çünkü çok bozuldu.

Windows kullanıyor olsa başka bir indirme yöneticisi kullanmazdım ama jetcar 1.72 sürümü olacak, 100'e bölme yaması yapılmış olacak. Bakın bakalım var mı geçebileni... :)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
idm'i tek geçerim :) jd sevmedim :D lisence bilmem ne hatası verip duruyor :D beleş olmasına rağmen şere*siz :D

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Ben hiç bişi kullanmıyorum.Sınırısz değilki İDM kullanayım:D

Ama benimde 2 tane seçeneğim var.

1-İDM
2-Free Download Manger