- Konuyu başlatan
SLayer2001
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 34
Evet malwarebytes ile tarıyorum şuan
Tarama yapıyor musunuz
Tarama yapıyor musunuz
Valla tebrik ettim sizi. Hem doktor hem basit yazılımcı. ?Teorik olarak Node.JS çatısı kullanılırsa bu mümkün.
? Normal olmadığını düşünüyorum. En iyisi sen BitDefender SysRescue yazılımını flasha yazdır. Sistemi ondan çalıştırıp tarat. Kalıntısı bile kalmaz.MalwareBytes kendiliğinden kapandı normal bişey mi ?
Aslında JS'yi pek bilmiyorum; ama Windows ortamında Node.JS kullanılarak kötü niyetli yazılım çalıştırılabilieceğini fark edeli yıllar oldu. Çünkü Node.JS, sunucu tarafında çalışır. Bu ne demek? Hedef bilgisayarı sunucu gibi kullanırsak istediğimiz kodu çalıştırabiliriz demek.Valla tebrik ettim sizi. Hem doktor hem basit yazılımcı. ?
virüs anladı sanırım bir şeyler yapmaya çalıştığını bir kez daha deneyin olmazsa format tek çözüm.CRITICAL_PROCESS_DIED hatasıyla mavi ekran aldım yeniden başladığında güvenli moddan çıktı
haklısınız sanırım en iyisi bitdefender ile deneyeyim? Normal olmadığını düşünüyorum. En iyisi sen BitDefender SysRescue yazılımını flasha yazdır. Sistemi ondan çalıştırıp tarat. Kalıntısı bile kalmaz.
evet galiba kendini savunma özelliğide var virüsünvirüs anladı sanırım bir şeyler yapmaya çalıştığını bir kez daha deneyin olmazsa format tek çözüm.
tek çare FORMAT kaldı galiba hocamhaklısınız sanırım en iyisi bitdefender ile deneyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet galiba kendini savunma özelliğide var virüsün
aslında güvenli modda virüsün çalışmaması gerekirdi çok mantıksız...
Ekli dosyayı görüntüle 141686malwarebytes hiçbir şey bulmadı
evet öyle görünüyor.tek çare FORMAT kaldı galiba hocam
Hiç uğraşma, format at bence. Ama önce Bitdefender dene.tek çare FORMAT kaldı galiba hocam
tamamdır son olarak bitdefender deneyeceğim.Hiç uğraşma, format at bence. Ama önce Bitdefender dene.
Aslında 1 senedir herkesin bildiği bir virüs. Veritabanlarına eklemeleri lazımdı.bu virüsü kim yaptıysa helal olsun. Kaspersky bulamadıysa gerçekten hard bir virüsmüş