Slm ben ics kullaniyorum 4.0.4 fakat google.playde adobe flash player i arattigimda gelmiyor format atinca gitmis olabilirmi?? Tekrar nasil yuklenir telefona?
Ben eğer rom yaparsam sırf size inat gappsın içine flaş playır atıcamyalnız Gapps ın içinde flash player yok![]()
Ben eğer rom yaparsam sırf size inat gappsın içine flaş playır atıcam![]()
![]()
Ben eski lamerlerdenim benimle iddalaşmasen rom yapana kadar flash player piyasadan kaldırılır tamamen![]()
Aynen. :lol:sen rom yapana kadar flash player piyasadan kaldırılır tamamen![]()
Ben eski lamerlerdenim benimle iddalaşma![]()
Ben uğraşmıyım telefon filan brick olursystem/build.prop dosyasını değiştir adını filan yaz al sana rom![]()
Birlik oldular yaAynen. :lol:![]()
Ben kim daha iyiyse onun yanındayım.Birlik oldular ya![]()
Ben uğraşmıyım telefon filan brick olur![]()
Yok artıkrisk yoksa zaferde yok!
adamsın :closedeyes::laugh:
Eyvallah abi izinden geliyoruz.adamsın :closedeyes::laugh:
Yok artıkBen botloader kilidini açmaya korkuyordum
![]()
Eyvallah abi izinden geliyoruz.![]()
![]()
Nasıl ya rootlu telefonu nasıl garantiye gönderdinbenim x10 vardı bi zamanlar yazılım atarken sorun oluşmuştu telefon açılıyor ama kamera çalışmıyordu bi türlü
her yolu denedim. custom rom attım, seus ile güncelledim ama nafile.
sonunda garantiye gönderdim onlarda yapamamış yenisini göndermişlerdi
:closedeyes::closedeyes:
Nasıl ya rootlu telefonu nasıl garantiye gönderdin![]()
Benm öyle bi şansım yok adam(hTC) resmi sitesinden bootloader yaptırıyor sırf garanti dışına çıksında biz tamir etmeyelim diyeSeus la yada Sony PC Companion la güncelleme/onarım yapınca root gidiyor
fabrika çıkışına dönüyor![]()
Benm öyle bi şansım yok adam(hTC) resmi sitesinden bootloader yaptırıyor sırf garanti dışına çıksında biz tamir etmeyelim diye![]()
Benm sinir olduğumu bile bile kendi telefonunu övüyorsun etik değilbootloaderi kapatmanın yolu olması lazım?sony de relock.ftf dosyasını flashlayınca tekrar kilitli oluyor
![]()
Benm sinir olduğumu bile bile kendi telefonunu övüyorsun etik değilBende yeni program yazarım tüüm htcler kilitlenir
![]()
Zaten telefona rom atarken yanlışlıkla yarıda bişeye basmam gerekiyodu basmadım telefon kapandı o an ne kadar korktum bilemezsinsen temelli kilitlersin telefon hiç açılmaz![]()
Zaten telefona rom atarken yanlışlıkla yarıda bişeye basmam gerekiyodu basmadım telefon kapandı o an ne kadar korktum bilemezsinKorkudan yarım saat açmadım telefonu
![]()