İcloud yer sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beraty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Beraty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İcloudum var ve fotoğraflarımın yedekli olmasına rağmen 1.5 gb lik yer kaplıyor fotoğraflar. 600 mb dan 1.5 çıktı ve fotoğraf çektikçe yükseliyor. Önceden böyle değildi diye hatırlıyorum sizde de böyle mi veya çözümü nedir
32CFC56F-A7E9-4D4A-A6C9-C9B3E4363DB0.png

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Merhaba, Ayarlar>iCloud>Fotoğraflar kısmından "iPhone'da En İyi Saklama" kısmı seçili mi?

Seçili değilse ayarı etkinleştirin. Gece telefonunuz şarjdayken internet hızınıza bağlı olarak tüm galerinizi sunucuya indirecektir.

Beraty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, Ayarlar>iCloud>Fotoğraflar kısmından "iPhone'da En İyi Saklama" kısmı seçili mi?

Seçili değilse ayarı etkinleştirin. Gece telefonunuz şarjdayken internet hızınıza bağlı olarak tüm galerinizi sunucuya indirecektir.
Evet seçili zaten 25 gb lık olan kısmı hepsi orda ve son çekilen fotoğrafıma kadar yedekli kontrol ettim ama 1.5 yer kaplıyor ve fotoğraf çektikçe artıyor

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Zaten norma bahsettiğiniz durum. iCloud yedeklemelerini gün içinde değil yapay zekanın belirlediği sizin uyuma aralığını baz alarak yapar.

Beraty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten norma bahsettiğiniz durum. iCloud yedeklemelerini gün içinde değil yapay zekanın belirlediği sizin uyuma aralığını baz alarak yapar.
Fotoğraflarım ve videolarım hepsi yedekli. Geçenlerde 600mb fotoğraf çektikçe yükseliyor ve yedeklememe rağmen oluyor bu. Fotoğraflar yedekliyken yer kaplaması ilginç geldi. Biri fotoğraf ön izlemesini ayarlardan kapatın dedi ama bulamadım