Soru iCloud ve Yedekleme hakkında bana yardımcı olabilir misiniz?

ibrahimoff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhaba. iCloud 'a medyaları yedekledikten sonra dosyaları cihazımdan -iPhone'dan silersem aynı dosyalar iCloud 'tan da silinir mi?

İPhone'da yer açmak ve medyaları iCloud's yedeklemek için (cloud 'da kalıcı kalsın istiyorum) hangi ayarlamaları yapmalıyım?

Önceden teşekkür ederim.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Merhaba. iCloud 'a medyaları yedekledikten sonra dosyaları cihazımdan -iPhone'dan silersem aynı dosyalar iCloud 'tan da silinir mi?

İPhone'da yer açmak ve medyaları iCloud's yedeklemek için (cloud 'da kalıcı kalsın istiyorum) hangi ayarlamaları yapmalıyım?

Önceden teşekkür ederim.
Dosyaları iPhone dan silersen iCloud’dan da silinir.Yapman gereken olay fotoğraf ve videolarını sana 5gb boş alan sunan iCloud’a yedeklemek.Bilgisayarın varsa İTunes aracılığı ile bilgisayardada tutabilirsin.

yigitsum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Dosyaları iPhone dan silersen iCloud’dan da silinir.Yapman gereken olay fotoğraf ve videolarını sana 5gb boş alan sunan iCloud’a yedeklemek.Bilgisayarın varsa İTunes aracılığı ile bilgisayardada tutabilirsin.
iCloud'a yedekledikten sonra tekrardan telefondan silerse silinmez mi? Benim bildiğim kadarıyla tek yöntem daha yüksek kapasiteli yedekleme satın almak.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
iCloud'a yedekledikten sonra tekrardan telefondan silerse silinmez mi? Benim bildiğim kadarıyla tek yöntem daha yüksek kapasiteli yedekleme satın almak.
Hocam iCloud yedeğini aldın diyelim.Cihazındaki hiç bir veriyi silmemelisin.Sildiğin zaman otomatikman iCloud’dan da siliniyor.İCloud un sana sunduğu hafıza 5gb.Google fotoğraflar yada dropbox gibi yüksek hafıza sunan programlarda kullanarak verilerini kafan rahat yedekleyebilirsin.

monuroruc

Asistan
Reaksiyon puanı
206
Şahsen ben fotoğraflar için google fotoğraflar kullanıyorum sizede öneririm. Oraya yedekledikten sonra telefonumdan silerek yer açabiliyorum hafızamdan.