iCloud Hakkında Yardıma İhtiyacım Var

00onur00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bugun 5s aldım icloud yüklemesini yaptım ama ekran iphone4 ekranına döndü açıkcası garip geldi yarım ekran halini almış gibi bir sorun mu oldu olması gereken bumuydu yardım edebirmisiniz.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Telefonu bilgisayara bağlayın, İtunes'i açın iphoneyi geri yükleyi seçerek telefonu restore yapın '' telefonu sıfırlayıp yazılımı '' yüklemiş olursunuz.

Bunu yaptıktan sonra düzelmezse tekrar burdan yazın ve bir fotoraf çekip yollarmısınız sorun tam olarak ne görmemiz lazım.

00onur00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LdOb0z.png

Ekran bu hali aldı sorun mu değilmi anlayamadım eski iphone4 ekranıma döndü yani ama yarım olunca garipsedim 5s ekran görüntüsü olmadığı için o halinde ekranda olup şimdi olmayan birşey varmı yok mu diye

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
LdOb0z.png

Ekran bu hali aldı sorun mu değilmi anlayamadım eski iphone4 ekranıma döndü yani ama yarım olunca garipsedim 5s ekran görüntüsü olmadığı için o halinde ekranda olup şimdi olmayan birşey varmı yok mu diye

Siz aşağıdaki boşluktanmı bahsediyorsunuz hani bir sıra uygulama yok boş alan? eğer oradan bahsediyorsanız bu bir sorun değildir :)

İstediğiniz uygulamaların üstüne basılı tutun ve titreşmeye başladığında uygulamayı alıp ilk sayfanıza sürükleyin ve boş yerleri doldurun.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

iCloud'u yükledikten sonra yedeğinizi yüklemiş o yüzden ikonlar bu hale gelmiş.

00onur00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biliyorum ama acaba eksik yerleşik uygulama var mı gelmeyen diye kafama takıldı eksik uygulama yoksa sorun yok teşekkürler :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
iphone-5s-review-24.jpg

Telefonun kutusunda ve telefonda alındığında uygulamaların dizilişi ve neler olduğunu görebilirsiniz, kendi kutunuzada bakabilirsiniz.

00onur00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ana ekran yerleşimini daha önce sıfırladınız mı neler sıfırlanıyor araştırdım ama tam olarak bir bilgi bulamadım

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ana ekran yerleşimini daha önce sıfırladınız mı neler sıfırlanıyor araştırdım ama tam olarak bir bilgi bulamadım

Sıfırladığınızda tüm ayarlarınız siliniyor, müzikleriniz fotoraflarınız videolarınız oyunlarınız uygulamalarınız kısaca her şey gidiyor.

Tabi bundan önce iCloud'a yedek alırsanız uygulamalarımıda yedekle deyip yedek alın, telefonu sıfırlayınca telefon size zaten sorucak yedek yüklemek istermisiniz diye iCloud'dan yükleyi seçin ve yedeği yükle derserseniz silinen her şey geriye geliyor.

Zaten telefonu yeni almışsınız restore etmeye gerek yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sıfırladığınızda tüm ayarlarınız siliniyor, müzikleriniz fotoraflarınız videolarınız oyunlarınız uygulamalarınız kısaca her şey gidiyor.

Tabi bundan önce iCloud'a yedek alırsanız uygulamalarımıda yedekle deyip yedek alın, telefonu sıfırlayınca telefon size zaten sorucak yedek yüklemek istermisiniz diye iCloud'dan yükleyi seçin ve yedeği yükle derserseniz silinen her şey geriye geliyor.

Zaten telefonu yeni almışsınız restore etmeye gerek yok.

Ana ekran sıfırlaması farklı birşeydir. Sadece ana ekrandaki uygulamaların düzenini sıfırlar. korkmaya gerek yok yani