İCloud giriş sorunu?

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba;

Ben icloud ygulamasını kullanmak istiyorum ( ilk kez kullancam rehberi yedekliyormuş onun için) giriş yapmaya çalışırken apple kimliim ile giriş yapıyorum hata veriyor?Aldığım hata aşağıdaki resimde.

Giriş yaptığım apple kimliğimle apple store den uygulama indirebiliyorum orda sıkıntı yok ama burda neden böyle bir sorun var ,acaba bunun için ayrıca bir kimlik mi alınması gerekiyor?

9da81291-98e6-4edf-b8b6-0d5bb8202208.jpg

tashi 107

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yanılmıyorsam bir iCloud hesabı gerekiyor. Yanılmıyorsam. Sanırım ikisi ayrı

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yanılmıyorsam bir iCloud hesabı gerekiyor. Yanılmıyorsam. Sanırım ikisi ayrı
Kardeşim dediğin gibi olamaz çünkü mesajından sonra dediğini yapayım yeni bir icloud hesabı açayım dedim ama kimlik alma aşamasında bu sizin apple kimliğiniz olacak uyarısı veriyor,sanırım yanlış yapıyorumm çünkü benim zaten apple kimliğim var,başka bir yolu varmıdır acaba ?

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Telefonunu kurarken ilk hangi e-mail adresinle kaydolduysan onu yazıyorsun değil mi; yani illaki [MENTION=250988]iclo[/MENTION]ud.com olması gerekmiyor.

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonunu kurarken ilk hangi e-mail adresinle kaydolduysan onu yazıyorsun değil mi; yani illaki @icloud.com olması gerekmiyor.
Şimdi apple kimliği alırken yazdığım mail adresimi icloud a girerken giriş bilgileri gir kısmına yazıyorum ama dediğim hatayı alıyorum anlamadım gitti icloud için ayrı bir hesap alayım diyorum ama bu seferde bu sizin apple kimliğini olacak diyor o nedenle iptal ediyorum işlemi kafam karıştı kısacası

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Şimdi apple kimliği alırken yazdığım mail adresimi icloud a girerken giriş bilgileri gir kısmına yazıyorum ama dediğim hatayı alıyorum anlamadım gitti icloud için ayrı bir hesap alayım diyorum ama bu seferde bu sizin apple kimliğini olacak diyor o nedenle iptal ediyorum işlemi kafam karıştı kısacası
Başka bir hesap alın demekten başka yapacağım bir şey yok maalesef. Hata kodunu internete yazarak ta bilgi sahibi olabilirsiniz.

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eklediğin resim açılmıyor resmi tekrar upload et de bakalım hataya

6bFX.jpg

Bu jsefer açılır umarım...

Benim anlamadığım olay ; zaten aple kimliğim var icloud için yeniden bir apple kimliği açarsam apple store v.s yerler için bu hesaplar aynı isimle açsam bile çakışma olmayacakmı?Yani doğrusu nedir tam olarak çözemedim.

demircan256

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yokmu bir yolu bu sorunun?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar aynı sorun bende de var lütfen yardımcı olun kimse bilmiyor mu :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
daha önce 3 farklı kimlikle hesap açılmışsa. 3.üden sonra farklı bir hesapla icloudu açamazsınız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynı sorun var yarın servise götürücem alacağım cevabı sizede iletirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
facebook icloud hack adlı üyede şifremi sıfırlatdım tavsiye ederim arkadaslar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yardımcı olabılır mısnız yaa . saatlerdır ugrasıyorum .telefonum sarjı bıterken kapandı acılmadı .logo cıktı ve karardı daha sonra ıtunesle gerı yukle yaptım . simdi icloud hesabımın sıfresını ıstıyo ama hatırlamıyorum baska yolu yokmu . appple kimligimle giriş yapamıyorum . apple parolamı kac defa sıfırladım ama bana lazım olan ıcloud nasıl yapıcam lutfen bı yardım :confused1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Önceki konuya benzer bir sorunu bugün bizde yaşadık. Bir kaç senedir ipod nano kullanıyoruz bu yüzden oluşturduğumuz bir apple kimliğimiz var ki bu konuda itunes ve applestore da sorunumuz yok. Bu gün icloud hesabı oluşturmsak üzere icloud uygulamasını kurup başlatırken giriş aşamasında apple kimliği ile giriş yapılması gerektiği için itunes da kullandığımız apple kimliğimizi kullandık ama işlem "Bu Apple Kimliği geçerli, fakat iCloud hesabı değil" uyarısı ile sonlanıyor giriş yaptırmıyor. Bu durumdan nasıl kurtuluruz? Yardımcı olabilecek varsa minnettar oluruz. Şimdiden çok teşekkürler. Özcan Cihan

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı sorunu bende yaşıyorum bilgi sahiblerinden çözüm bekliyorum