İçinizdeki Öküze Oha Deyin!

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
okuz1.jpg

Bülent Akyürek, bu kitabında Kişisel Gelişim Kitaplarının şeytana, kapitalizme hizmet ettiğini ve Kişisel Gelişim Kitaplarının bir nevi Satanist, Kapitalist kuşatması olduğunu ayet ayet Kuran-ı Kerim ile karşılaştırarak ispatlıyor. Ayrıca yazarın bu eseri, Neo-tasavvuf olma özelliğiyle de bir ilk...

İnsanın nefsini kışkırtan Kişisel Gelişim, hepimizi bir tüketim nesnesi haline getiriyor.

Dinimizde “Kazanmak” ya da Kaybetmek” değil “Sevap” veya “Günah” vardır! Öyleyse başarıya endeksli bu kitaplar niçin çok satıyor anlamış değilim, din elden gitti mi yoksa?

NOT:Yukarıdaki alıntı kitapyurdu.com adresinden alınmıştır.Kitabın ismini çok duyup, kendisini okumadığım için kendim tanıtmak yerine bu yöntemi seçmek zorunda kaldım.Kişisel gelişim kitaplarının sürekli "sen yaparsın,içindeki devi harekete geçir" söylemine karşı "İçinizdeki Öküze Oha Deyin! " diyen böyle bir kitabın kişisel gelişim kitaplarının daha iyi tahlil etmemizi sağlayacağı kanısındayım...

Kişisel Gelişim Kitapları hakkında Neler düşünüyorsunuz?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Çok İlginç Bir Kitap Özeti Varmı Bi yerlerde Acaba !!?

Laputos

Asistan
Reaksiyon puanı
5
kişisel gelişim kitaplarında Mümin Sekman ı şiddetle tavsiye ederim tüm kitaplarını kendisine ait bir site : http://www.kigem.com/

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
ben içimdeki esege sesleniyorum

çüss ulann hahahh

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Kitapın isme bak..:D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi öğretmenimiz bahsetmişti bundan. Sevmem böyle kitapları normalde, tarzım değildir ama bunu bulduğum an okuyacağım.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92

Neo-tasavvuf dan kastınız nedir ?

Modern bir çağ var, modern gençler var, bir dilleri var, jargonları var, oturdukları şuursuz kafeler var, dil değişti, tipleri değişti. Bunlara eli sopalı, sakallı bir adam gönderip din anlatamazsınız. Benim böyle bir şansım var, sağcı, solcu, ateist birçok muhatabım var. Gözümü budaktan esirgemeden, dilimi de bozmadan Kuran’ı, hadisi, tasavvufu anlatıyorum. Bu yeni bir şey, bir tasavvuf kitabı bu."

(Bülent Akyürek'in Gülbahar Aytekin ile yaptığı röportajdan alıntı)

(kaynak bir forum sitesinden, bir üyeye aittir>>>bkz)

.

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bu kitap ilk çıktığınsa en çok satanlar arasındaydı. Mutlaka okunması gereken bir kitap...

Metin Balcı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Kitabı Okudum Cok Güzel Katkıları Var Ama O Kadarda Negatifleri Var Saygılarla.