İçinizdeki çocuk bir yerlerde durur

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seciL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Ruhunuz da kalbinize benzer. Yaramaz, uslanmaz, ders almaz çocuklar gibidir. Her zaman daha güçlü hazların, en farklı coşkuların, çılgın kıpırtıların peşindedir. Hep yeni heyecanlara yelken açmak, sıçramak, koşmak, uçmak ve yeni yeni oyuncaklarla tanışmak ister. Bütün bunların bazen onun için zararlı olabileceğini ise pek düşünmez. İçinizdeki çocuk her oyuncakla oynamak peşindedir. Bu oyuncakların bazen soluğunu tıkayabileceğini, onu düşürüp kolunu kırabileceğini veya elini kesip kanatabileceğini hiç düşünmez.

Siz içinizdeki çocuğun sözlerine kulak veriyormusunuz zaman zaman onu dinleyip çılgınlıklar yapıyormusunuz.
Bize zevk veren, ‘ruhumuza çok ama çok iyi gelen’ şeylerin bazen bedenimize zarar da veren şeyler olması kabullenilmesi ne zor çelişkidir değil mi? Bu yüzden her zaman yaşınızın insanı gibi mi davranıyorsunuz? ::) ??? :-X

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Gerekli yerde gerektiği gibi davranıyorum mesela çoçuklarla oynarım oynarken bende çoçukmuş gibi davranırım toplantılarda gayet ciddi olurum arkadaşlarımla beraberken çılgınca eğlenirim. Yani ben sabit değilim atmosfere ayak uydurmaya çalışırım. Benden ufaklara sen benden ufaksın bana karşı dikkatli ol gibi de bir tavır içinde değilimdir. Kısacası her zaman kendi yaşımdaymışım gibi davranmam :)

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
hep içimde bi yerlerde durur o çocuk ne durdan anlar ne yoktan ne olmzdan.hep olmadık yerlerde olmadık şeyler ister hep ağlamaklı bakar kırılmaya yatkındır ..o kadar çok kırılmış incitilmiş ağlamışki kirpikleri daima ıslak ve hıçkırık doludur nefesi...kin gütmez hiç kırılsada kırana bir tek sözle açar minik kollarını sonuna kadar saflıktanmı sevgiye muhtaçlıktanmıdır bilinmez ama hep affedendir degısken bı ruh halı var ........nefessiz kalsada nefesini kesene son nefesiyle bile seni hep sevdim diyecek kadar fedakardır ....

Denisov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

içimde çocuk mocuk kalmadı
dün beni kızdırdı dövüp odasına kapattın ne zaman çıkarırım allah bilir.

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
her zmn bir yerlerde duracak o cocuk :)

Muzurr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
seçiL dedi ki:
hep içimde bi yerlerde durur o çocuk ne durdan anlar ne yoktan ne olmzdan.hep olmadık yerlerde olmadık şeyler ister hep ağlamaklı bakar kırılmaya yatkındır ..o kadar çok kırılmış incitilmiş ağlamışki kirpikleri daima ıslak ve hıçkırık doludur nefesi...kin gütmez hiç kırılsada kırana bir tek sözle açar minik kollarını sonuna kadar saflıktanmı sevgiye muhtaçlıktanmıdır bilinmez ama hep affedendir degısken bı ruh halı var ........nefessiz kalsada nefesini kesene son nefesiyle bile seni hep sevdim diyecek kadar fedakardır ....

+1 çok güzel yazmışsın...