Malmedy
Profesör
Arkadaşlar hiçbirşey olmamasına rağmen çok üzülüyorum.İçimi bir siyahlık basmış gibi,Mutlu olamıyorum.Durduk yere ağlıyorum.Sebebi ne bunların bilen varmı?
Evin içinde Manyetik alana maruz kaldığından olabilir. Toprağa çıplak elinle ayağınla deyip pozitif enerjiyi nötr leştirmen lazım. İnsanlara negatif enerji iyi gelir.Arkadaşlar hiçbirşey olmamasına rağmen çok üzülüyorum.İçimi bir siyahlık basmış gibi,Mutlu olamıyorum.Durduk yere ağlıyorum.Sebebi ne bunların bilen varmı?
B12 vitamini eksikliği olabilir. B12 azalınca kendini depresif hissediyorsun.Arkadaşlar hiçbirşey olmamasına rağmen çok üzülüyorum.İçimi bir siyahlık basmış gibi,Mutlu olamıyorum.Durduk yere ağlıyorum.Sebebi ne bunların bilen varmı?
Bunun bir çok nedeni olabilir ki yakın zaman da kötü bir haber almış olabilirsin. Büyükşehir de isen bu sokağa çıkma kısıtlaması bizi baya etkiledi durum eskisi gibi olmadığı için bu durum can sıkıcı belki bu etkiliyordur.Arkadaşlar hiçbirşey olmamasına rağmen çok üzülüyorum.İçimi bir siyahlık basmış gibi,Mutlu olamıyorum.Durduk yere ağlıyorum.Sebebi ne bunların bilen varmı?
Bunun bir çok nedeni olabilir ki yakın zaman da kötü bir haber almış olabilirsin. Büyükşehir de isen bu sokağa çıkma kısıtlaması bizi baya etkiledi durum eskisi gibi olmadığı için bu durum can sıkıcı belki bu etkiliyordur.
Ben bazen neye üzülürüm biliyormusun?Çorlu da yaşıyorum.(Tekirdağ)Arkada küçük bir bahçe var,Ailemle bazen orayı kazmaya gideriz.Dışarıda çıkabiliyorum ama nedir bu anlamadım.
B1, B6 ve B12 vitamin eksikliği bunlara yol açabilir, bir fırsat bulunca doktora bu değerlerine baktır ve ilacı var içtin mi iyi hissediyorsun kendini.
2007'li isen dediğimi boşver. Dışarı çıkamadığın için böyle bir şey olduğunu düşünüyorum.Garip hissediyorum.İçimde paranormal bir canlı varmış gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nerden alırım?Üstelik 2007 liyim. Sokağa çıkmam imkansız.