İçim Beyaz Peynir Bozuk Çıktı ve Dahası...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dora
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Cuma günü yasak öncesi gıda alışverişine gittik. Süzme peynir olarak İçim'i tercih ettik.

Pazar günü kahvaltıda paketini açarken içinde kırmızı farklı lekeler olduğunu fark ettim. Sosyal medyadan firmaya özel mesaj yolu ile görselleri gönderdim.

1608057220890.png

Aynı gün içinde çağrı merkezi aradı ve adres istediler. İnceleme yapılacak bana geri dönüş yapılacakmış.

Ertesi yani pazartesi günü biri beni aradı peyniri almak için geleceğini evde olup olmadığımı vs sordu. Neyse görüştük buluştuk öncelikle bozuk olan peynirden ve yanına özür mahiyetinde görselde görüldüğü gibi süt verdiler.

1608057302473.png

Daha önce başka bir markada yanık gofrete denk gelmiştim ve olabilir cevabı almıştım. Böyle aksiyon alan ve müşteri ilgisi yaratan marka görmemiştim.

Böyle bir çalışma için reklamı hak ettiklerini düşündüğümden sizlerle de paylaşmak istedim.

Her ürün insan eli değdiği için hatalı ve kusurlu olabilir. Önemli olan bunu görebilmek.

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,539
Cuma günü yasak öncesi gıda alışverişine gittik. Süzme peynir olarak İçim'i tercih ettik.

Pazar günü kahvaltıda paketini açarken içinde kırmızı farklı lekeler olduğunu fark ettim. Sosyal medyadan firmaya özel mesaj yolu ile görselleri gönderdim.

Ekli dosyayı görüntüle 128911

Aynı gün içinde çağrı merkezi aradı ve adres istediler. İnceleme yapılacak bana geri dönüş yapılacakmış.

Ertesi yani pazartesi günü biri beni aradı peyniri almak için geleceğini evde olup olmadığımı vs sordu. Neyse görüştük buluştuk öncelikle bozuk olan peynirden ve yanına özür mahiyetinde görselde görüldüğü gibi süt verdiler.

Ekli dosyayı görüntüle 128912

Daha önce başka bir markada yanık gofrete denk gelmiştim ve olabilir cevabı almıştım. Böyle aksiyon alan ve müşteri ilgisi yaratan marka görmemiştim.

Böyle bir çalışma için reklamı hak ettiklerini düşündüğümden sizlerle de paylaşmak istedim.

Her ürün insan eli değdiği için hatalı ve kusurlu olabilir. Önemli olan bunu görebilmek.
Başlığı okuyunca birden sövüceksiniz zannettim?, gerçekten bunu her firma yapmaz.

Dora

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,807
Onu bende bilmiyorum. Alüminyum jelatinin altında vardı. Fabrikaya incelemeye götürdüler, bana bilgi verilecekmiş. Belki saklanma koşullarından dolayı olan bir sorundu. Sonuçta fabrikadan markete normal yollarla gitmemiş olabilir.

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,539
Onu bende bilmiyorum. Alüminyum jelatinin altında vardı. Fabrikaya incelemeye götürdüler, bana bilgi verilecekmiş. Belki saklanma koşullarından dolayı olan bir sorundu. Sonuçta fabrikadan markete normal yollarla gitmemiş olabilir.
Küf mü acaba

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
En azından bir dönüş yapıp özür mahiyetinde birşey de vermişler, sorumluluğu üzerine almayıp sıyrılanlar da vardır illaki. Tebrik etmek lazım.

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
bazen lojistik bölümünde de hata hata oluyor bu arada o kadar iyi bir açıklama yapmışsınız ki hayran kaldım çok dost canlısı

darkstar

Profesör
Reaksiyon puanı
1,503

Ekli dosyayı görüntüle 128911

Ekli dosyayı görüntüle 128912

Muhtemelen soğuk zincirin bozulmasından kaynaklanmıştır.

Lactalis uluslararası iyi bir firma Ak-Gıdayı Ülkerden satın aldıktan sonra kaliteden ödün vermeden üretim yapmaya devam ediyorlar, anlaşılan müşteri hizmetleri de düzgün çalışıyor.

Bu arada yaygın market zincirleri içinde satılan süt ürünlerinin mutlaka hangi firma tarafından üretildiğine bakın, üreticisi bilinmeyen ürünlerden uzak durun derim.

Alper Yüksel

Doçent
Reaksiyon puanı
309
hazır alırsanız belirli markalardan alın veya hazır olarak almayacaksanız uygun ortamlarda yapılmış mı hijyenik mi? hepsini kontrol ederek alın derim size