İbrahimovic, Messi ve Ronaldo'dan daha iyi

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Arsene Wenger: İbrahimovic Messi ve Ronaldo'dan daha iyi
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger, Zlatan Ibrahimovic'in Messi ve Cristian Ronaldo'dan daha iyi olduğunu söyledi.Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Fransız gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu....

ibrahimovic-543.jpg

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger, Zlatan Ibrahimovic'in Messi ve Cristian Ronaldo'dan daha iyi olduğunu söyledi.

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, Fransız gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dünyanın en iyi futbolcusunun Zlatan Ibrahimovic olduğunu belirten Wenger, Paris Saint Germain forması giyen yıldız oyuncu İbrahimovic'in Messi ve Ronaldo'nun önünde olduğunu ifade etti. Fransız teknik adam Wenger, "İbrahimovic şu anda Messi ve Ronaldo'dan daha iyi. 32 yaşında, onun yeteneklerinden maksimum seviyede nasıl faydalanacağınızı biliyorsunuz." diye konuştu.

İsveçli oyuncunun 16 yaşında Arsenal'e denemeye geldiğini ve idmana katılmak için yaptığı davetini reddettiğini belirten Wenger, "O benim antrenman sahamdaydı, ancak sonra başka bir yere gitti. Bu birçok oyuncuma oldu. Cristiano Ronaldo da buradaydı, Ibrahimovic de. Bu bize imza atacakları anlamına gelmez. Onu görmek istemiştim, çünkü bilmediğiniz bir oyuncuya imza attıramazsınız. 16 yaşındaydı ve ona as takım ile bir antrenmana katılması yönünde ricada bulundum ama o katılmadı." şeklinde konuştu.

http://www.turkiyede.com/spor/arsen...-ronaldodan-daha-iyi-h44909.html#.Um2FSXAXEXs

latifix

Asistan
Reaksiyon puanı
2
messi ronalda günümüz endüstriyel futbolun ürünü, fakat ibra sanatsal bir çalışmanın ürünü gibi duruyor... daha eski fakat duyguyla yapılmış kar amacı gütmeyen bir ürün ...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Ibracadabra'nin attigi muhtesem golleri unutmamak lazim. Benim favorim yine de CR7 :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
[video=youtube;_U-fXVwlDKE]http://www.youtube.com/watch?v=_U-fXVwlDKE[/video]

Üçü de birbirinden harika futbolcu ama İbrahimovic'in golleri insana ayrı bir zevk veriyor.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
attığı goller benzersiz. hem bu kadar yapılı hemde bu kadar atletik olması durdurulamaz hale getiriyor ibrayı

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Bu adamda fair play in f si yok ondan sevmem kendisini :D

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
en iyisi messi ibra ancak 2.olur orda da ronalda neymar bale adaylar :)

FATAL1TY`

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Zlatan Ibrahimović Arsenal`de diyebilir miyiz... :mrgreen:

article-2233856-08EE79BC000005DC-813_306x423.jpg

zined7

Asistan
Reaksiyon puanı
1
3 ününde birbirinden iyi tarafları var, öyle bir tanesi en iyisi diye kestirilip atılamaz.

Munitionis

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[video=youtube;_U-fXVwlDKE]http://www.youtube.com/watch?v=_U-fXVwlDKE[/video]

Üçü de birbirinden harika futbolcu ama İbrahimovic'in golleri insana ayrı bir zevk veriyor.
Konuya girerken bu saçma yorumu kim yapmış diye girdim doğrusunu söylemek gerekirse videoyu görünce olum ben demiştim zaten İbrahimovic 1 numara diye onun gibi bir şey oldu.Tamam 2-3 golü önceden görmüştüm biliyordumda aga o nasıl bir ayak kontrolüdür.Bizim Sabri duran topa o kadar kontrollü vuramıyor :D Hani şans diyeceksinde oda 1-2 defa olur İbrahimovic in değeri daha iyi anlamış bulunmaktayim şuan :)

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
İbo hakkaten cok iyi bir futbolcu ama messi ve ronaldo başka be abi :) onlar bu dünyadan degil

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48
İbrahimovic çok iyi golcü,belki sadece kendisinin atabileceği birçok golü var.Ama iş dünyanın en iyisi olunca çıta çok yükseliyor.İbrahimovic o seviye değil.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
dünyanın en iyi forveti ibra ama en iyi futbolcusu değil.

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
O zaman şöyle bir gerçeği hatırlatalım :)

[video=youtube;QoDb4t9N3c8]http://www.youtube.com/watch?v=QoDb4t9N3c8[/video]

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Messinin en iyi olduğunu tartişmam ama bence ibra ronaldodan daha iyi bencede.
Futbol=ayaktopu ise ibrahimovic ayaklarini daha iyi kullaniyor. Ronaldo çok iyi bir atlet, sporcu, artist, genç kezbanlarin rüyasi olabilir ama ibra daha iyi futbolcu. Ízlerken ronaldonun sahada kasilmalarindan daha cok keyif veriyor bana da.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Üçü de harika oyuncu. Kıyaslamak zor. Ancak sempati açısından bakacak olursak tespitlerime göre Messi, Türk insanına sıcak gelmiyor. Ronaldo çok seviliyor. Ibrahımovic de seviliyor ancak popülerlik anlamında Messi ve Ronaldo'nun gerisinde kalıyor. Ibrahımovic'in diğerlerine göre eksisi çok fazla takım gezmiş olması.

vaio

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İbra harika bir oyuncu ama Messi bambaşka.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ben de Ronaldocuyum ama,
Mevzu objektif olmaksa eğer; Messi ve diğerleri diyebiliriz.. :)

thuglife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arsen wenger doğru söylemiş.Keşke fb ye gelse :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Messi yetenek ve zeka, Ronaldo çalışma ürünü.
Zlatan son vuruşta bitiricilik yeteneği ile bu ikiliden farklı. Attığı gollere bakalım neredeyse normal gol yok.
Zlatanın bir farkı daha var. Biraz fazla manyak ve futbolcu kişiliğine uymuyor.

Power Power

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arsen wenger biraz fazla sallamış. bence rüya görüyor.