İbrahim Tatlıses o kavga anını anlattı!

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
İbrahim Tatlıses o kavga anını anlattı!

21895.jpg

İbrahim Tatlıses, geçen hafta trafikte bir kamyon sürücüsüyle tartışma yaşamış ve olayın fotoğrafları basında yer almıştı. "Normal vatandaş gibi kavga ettim" diyen Tatlıses, olayın iç yüzünü de basın mensuplarıyla paylaştı: "Trafik sıkıştıkça herkes illet oldu. Adam köşe başında durunca yol sıkıştı. Virajı döndüm, "Ne yapıyorsun?" diye seslendim. Ben bağırınca da bir el kol hareketi yaptı" diyen Tatlıses sözlerine şu şekilde devam etti: "Kim olduğumu görmedi. Görse de bir şey değişmez. Normal vatandaşa da yapılmaz bu hareker. Ben de arabadan inip normal bir vatandaş gibi kavgamı ettim. Bağırdım, çağırdım. Onun haksız olduğunu suratına vurdum. Sen orada insanları araba çekeceksen sen direksiyonda olmazsın. Yolu kesiyor resmen. Trafiği sıkıştırıyor"

"Sizin kim olduğunuzu görünce ne söyledi?" sorusuna Tatlıses, "Önce "Ağabey, ağabey" demeye başladı. Sonra "Ağabey sana yakışır mı?" dedi, ben de "Evet, yakışır" dedim. Ben vatandaşım. Normal olan bu. Uzaktan çeken olayın farkında değil" şeklinde yanıt verdi.

KAYNAK

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Şu adamı haber yapıp gözümüzün önüne koymasınlar yeter yaaa

Emekli olmayacak mı bu

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162