• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

İbrahim Akın: Fener'le anlaştım

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
716720090503054035481.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un forveti İbrahim Akın, Fenerbahçe ile anlaştığını açıkladı. Akın, "Fenerbahçeli yöneticilerle görüştüm. Aradaki ufak pürüzler dışında anlaşmaya vardık." dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un forveti İbrahim Akın, Fenerbahçe ile anlaştığını açıkladı. 25 yaşındaki futbolcu, yaptığı açıklamada, "Fenerbahçeli yöneticilerle görüştüm. Aradaki ufak pürüzler dışında anlaşmaya vardık. Büyük ihtimalle seneye sarı-lacivertli formayı giyeceğim" açıklamasında bulundu.

2 MİLYON EURO
Golcü futbolcunun menajeri Metin Öztürk de Fenerbahçe ile temas halinde olduklarını doğruladı. İbrahim Akın'ın kulübüyle sözleşmesinin devam ettiğini kaydeden Öztürk, "Fenerbahçe ile önümüzdeki pazartesi görüşeceğiz. Büyükşehir, bonservis bedelini 2 milyon euro olarak belirledi. Bu rakam üzerinden pazarlık yapılacak. Galatasaray da devrede ancak önceliğimiz Fenerbahçe'de" diye konuştu.

Kaynak

attigo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sen git josico ile mal........u al ondan sonra git ibrahim akın ı al bence yakısmıo.alsalar bile bu adamı oynatmazlar ,tıpkı zafer biryol gibi..
turk olmasa direk saydırcam ama turk olması kurtarıo.koy sol kanata en azından beşiktaş için ibr.uzulmez den iiidir.ama fener e gelince işler deişir.her futbolcu oynayamaz fener de !!!

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
bi sen eksiktin.qit te yedek kulübesinde otur...dakika 90 da oyuna qir :D

bi sen eksiktin.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Oynatırlarsa iyi adam ama oynucağını sanmıyorum Semih gibi bi adam bile yedek oturturulan kulupte zor :D:D

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Al Aziz bunu da al , onu da al... Yedek kulübesine takviyeye devam...

hakki900

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hehe roller değişiyor fener bjk nin yolladıklarını topluyor

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Alın alın iş yapar sanırım.

Reloaded

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen sene alınan Burak gibi olur. Gereksiz bir transfer..

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
yedek klübesi yerine ilk 11 için adam alsan iyi olucak ya başkan paralı b.k yolunda harcıyon yazık!!!