İBB'nin Sokak Hayvanlarını Toplayıp Gebze Bölgesine Atması !!!

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, sokak hayvanlarının İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından toplanarak Gebze ilçesine bırakıldığını iddia etti.

Gebze'nin Balçık Mahallesi’ndeki ormanlık alanda çalışan Gebze Belediyesi Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri personeli, üzerinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) logosu bulunan araçla alana sokak köpeklerinin bırakıldığını fark etti.
Aracı durdurarak, içindeki kişiye ne yaptığını soran çalışanlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çeşitli yerlerden topladıkları köpekleri Gebze’ye getirip, bıraktığını öğrendi.
Bunun üzerine zabıta ekiplerine haber verildi. Tutanak hazırlayan Gebze Belediyesi zabıta ekipleri, olayı gerçekleştirenler hakkında idari işlem başlattı.

Buda Köpekleri Gebze bölgesine atarken yalanan İBB çalışanı. ( Abi burayı İstanbul Sandım diyor birde :D )

Not: Seçim zamanı Ekrem başkanın Sokak Hayvanları için bir sürü projesi vardı. Onları besleyecez sahiplendirecez kısırlaştıracaz yuvalar yapacaz İstanbul'a kazandıracaz gibi. Sonuç kısa yoldan hayvanları topla ve AKP belediyesinin bölgesine at kaç :D

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
1) Bu adamlar kim, nereden ve nasıl biliyorlar bu durumu ?
2) Neden hiçbirinde maske yok ?
3) Güvenlik kamerası nerenin güvenlik kamerası ? Gizli konulacak değil herhalde.

KamtariR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,905
ulen ben de diyorum buralarda bu kadar köpek yoktu, nereden çıktı bunlar. şaka gibi, hiç aklımıza gelmeyecek sebepten dolayı artmış.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
1) Bu adamlar kim, nereden ve nasıl biliyorlar bu durumu ?
2) Neden hiçbirinde maske yok ?
3) Güvenlik kamerası nerenin güvenlik kamerası ? Gizli konulacak değil herhalde.

Haber içeriğini okusan hepsi içersinde yazıyor zaten :)

3. SOrunun cevabıda gizli kamera yerleştirmiş en son heralde. İBB gizli gizli köpek bırakmaya devam ettiği için. Videonun sonunda gizli kamera ile görünüyor İBB aracının köpekleri bırakıp kaçtığı.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Hocam herhalde özensiz okudum ben. Köpek bırakıldığını bilirsin de İstanbuldan bırakıldığını nasıl bilirsini düşündüm. Dediğin üzere kaynak siteyi de okudum ama herhalde düzgün okumadım. Neyse demekki biliyorlar bir şekilde. Güvenlik kamerası bushnel mark, bir yola yakın şekilde takılmış çalınmaya çok müsait. Hikaye bana biraz absürt geldi ama yapacak birşey yok. Alıp toplayıp ücra bir yere bırakıp mama götürürsün de yol ortasına bırakmak günah. Ölecek hayvanlar.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
İstanbul'dan bırakıldığını nerden bilirsin mi :D Haber içeriğini ve videoları dikkatli incelemiyorsun. Köpekleri bırakan aracın gizli kamera kaydını çekmişler ya. Üstünde koskocaman İBB yazıyor. SOKAĞA UZANAN SEVGİ yazıyor.
Üstüne Diğer aracı yakalarken yakalamış Gebze belediyesi personeli.

Ayrıca Gebze belediye başkanı söylemiş bizzat böyle böyle yapıyorlar diye yalan mı söyleyecen koskoca adam.

1608135860081.png