OzkanK.
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 13,064
Ekrem İmamoğlu göreve gelirken en büyük sözü israfı kesecem yandaşlara para akmayacak olmuştu. Az önce bir haber gördüm. İBB kendi personelleri için piyasada tavan satış fiyatı 1 TL olan maskelerden 100 bin Adet alıyor. ( Toplu almışın normalde indirim olur dimi ) 2.89 TL tanesi ( KDV HARİÇ ) Bu nasıl iş ben anlamadım. Piyasada maliyeti 35 ile 55 kuruş arası olduğu söylenen devletin 1 TL tavan fiyat belirlediği maske nasıl oluyorda belediye toplu halde alım yapıp neredeyse 3 KATI fiyata alabiliyor ? Hadi seninki ekstra ekstra korumalı olsun maliyeti 50 kuruş değil 1 TL olsun 1.5 TL olsun neredeyse 3 TL alış fiyatı nedir 100 bin Tane için. Bu nasıl TASARRUF ve İSRAF önelemek anlayabilen var mı ?
Diğer Trajı komik olaysa maskelerin alındığı firma CHP'li Hülya Sarıgöl'ün firmasıymış. Bir hafta önce attığı tweette bu
Alttada ihale detayları. Daha önceleride piyasa değeri 18-20 TL olan tezenfaktanlardan 15 bin litre ürün alıp litresine 70 TL vermişti İBB. ( Herşey Çok güzel oluyor gerçekten. )
www.iha.com.tr
Diğer Trajı komik olaysa maskelerin alındığı firma CHP'li Hülya Sarıgöl'ün firmasıymış. Bir hafta önce attığı tweette bu

İBB'den skandal ihale: 3 katı fiyatına cerrahi maske alımı İhlas Haber Ajansı
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yaptığı ihaleyle tavan fiyatı 1 lira olarak belirlenen cerrahi maskeyi 2.89 liraya satın aldı. CHP'li Hülya Sarıgöl'ün firmasından alınan 100 bin adet maske için 289 bin TL ödendiği ortaya çıktı....
Ekli dosyalar
Son düzenleyen moderatör: