İBB'den Kişi başı 6400 TL'lik YEMEK.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ya hakikaten bu muhtarlar günümüzde ne işe yarıyor? Ben çocukken ikametgah belgesi mi ona benzer bir şey veriyordu muhtarlar. Sonradan o işi de Nüfus Müdürlüğü'den yapmaya başladık. Şimdi de E-Devlet'ten yapıyoruz.
Yaramıyorlar. Ben ömrüm boyunca muhtara gittiğimi hatırlamıyorum. Köylerdeekei muhtarlar bile işlevsiz ötesi işlevsiz.

Bu ülkede boş işlere korkunç paralar harcanıyor.

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
muhtarlar çay içmeye yarıyorlar bildiğim kadarıyla.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Hükümetin yaptıklarına habire israf deyip buna israf demeyip hükümet de şunu yapmıştı diyenlere şaşırıyorum. Yani hükümet yapınca israf, CHP yapınca ihtiyaç mı oluyor?

M

Murat Burç

SDN Okuru
Hükümetin yaptıklarına habire israf deyip buna israf demeyip hükümet de şunu yapmıştı diyenlere şaşırıyorum. Yani hükümet yapınca israf, CHP yapınca ihtiyaç mı oluyor?
İsraf. İsraf kere israf.

Hadi çözüm üretelim. Buna da çözüm üretelim. cehapeli vekilin telefon faturasına da çözüm üretelim. Saraya da çözüm üretelim.

Benim midem bulandı artık. Birileri sırf şanslı doğduğu için başkalarından kat be kat daha iyi yaşamasına tahammül edemiyorum. Biri kuru ekmeğe muhtaçken birinin 4000 dolarlık çay içmesine başka birinin yemeğe 6400 tl vermesine tahammül edemeiyorum.
Ben birilerinin devlet malını babalarının parası gibi yemesine tahammül edemiyorum.

Hadi çözüm bulalım?
Derin bir sessizlik.
İşte sonu bu.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Resmi demekten kastim ne biliyormusun ? Yada Resmi bir haberin ne demek olduğunu biliyormusun ? Ya da şöyle sorayım Resmi haber ile Kaynağı ayırt edebiliyormusun ? :)

Sözcü Cumhuriyet Tele1 T24 KRT TV Halk TV HaberSoL ve Türevleri haberlerin bu sitelerden alıyorsan 2 kere düşünecen. Kaynak bilgi belge yok genelde. Sadece iddia üstüne haber yapıyorlar. ( 1 hafta içinde doğrusu çıkıyor adam aklanıyor ama düzeltme veya özür çok nadir geliyor. )

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ejder meyveli smotide görülmüyor allah allah ne yedilerde o kadar para harcandı yahuu

Şöyle bir muhabbet vardı akşam TT idi.
İBB nin BUŞON PARASI: 3 BİN 115 LİRA! (Yani ne içtilersa artık içkileri açma parası 3115 TL tutuyor. )

Devletin halkın parası ile İçki içmemişlerdir umarım... Her şeye cevap veren İBB resmi açıklama yapar diye umuyurom ama nerde... İsrafın kökünü kazımakla meşkuller heralde.

1595526223748.png