İade mi edeyim yani ? [çift ekran kartı sorunu]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rapon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rapon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir çok konu açılmış bir çok sitede sorun olarak yazılmış ama halledebileni göremedim. Her şeyi yaptım bios bile güncelledim biosta ekran kartı menüsü yok. düzeltemedim. sorunum intel 4000hd ve 7670m kartlarının takılı olduğu laptopta sadece intelin aktif kullanılıyor olması. pes13 bile saçma sapan oynanıyor hız şifresi yazılmış gibi. catalyst control center'den settings.exe 'yi de pes2013.exe'yi yüksek performansyaptım, genel olarak da yüksek performans seçili.

yalnız dikkatimi çeken şu oldu catalyst control center'da güncelleme menüsünde catalyst control center kullanılabilir değil yazıyor
var mı amd'yi çalıştırmamın bir yöntemi acaba ?
geçen hafta cumartesi almıştım, iade mi edeyim cihazı ?

samsung np350e5c-s03tr

Dnor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Catalyst Control Center (CCC)

CCC AMD(ATI) Ekran kartları için yapılmış
Intel ekran kartlarına birşey yapılmıyor diye biliyorum
aynen bendede çift ekran kartı var biri ati diğeri intel hd graphics

rapon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki sende geçişlerde sorun oluyor mu hocam, atiyi kullanabiliyormusun oyunlarda ?

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
oyun .exe lerine sağ tıklayıp, yüksek performans grafik kartıyla başlat seçeneğine tıklayarak kullanabiliyorsun diye biliyorum.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
kardeşim hiç uğraşma ekran kartında teknik arıza sebebi ile yapıyor bunu aldığınyere götür yada yetkili servisi ile görüş.

rapon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
off ya exeleri de seçiyorum performans atıyorum olmuyor bi türlü catalyst control center kullanılabilir değil yazıyor belki sorun bu yüzdendir. ama düzelmiyor işte

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Atinin kendi sitesine gir. Son sürüm ccc yi indir kur. Bende sıkıntı yok. Masaüstünde sağ klik yapıp ccc yi açıyorum. İstediğim programı atıyorum atinin çalıştırması için.

rapon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
biraz geç oldu ama recovery programıyla bilgisayarı sıfırlayınca düzelmişti. yüksek performans olarak atayınca harici karta geçiyor. pes 2013 oynuyorum

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
ati grafik ayarlarına gir en aşağıda power play özelliği var onu kapat.Zaten masaüstüne sağ tık yapınca gelen ekranda değiştirebilen grafikleri yapılandır varsa ordan ati ekran kartını seçebilirsin.

jeacanest213

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kurulu olan driveri kaldırıp windows update den kur aynı sistem bendede var hd graphics 4000 ve AMD HD Readeon 7670m samsung laptop ben sorunsuz oynuyorum oyunlarımı tabiki sistemin yettiği kadar bi sorunun olursa özelden mesaj atabilirsin.