I9505 4.3 Güncellemesi Yardım!

sdtcnylcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar avrupadan aldığım s4üme android 4.3 güncellemesi nasıl yükleyebilirim?S4 4.3 Türkiye güncellemesi gelmiş ama benimki avrupa malı olduğundan ben kullanamıyorum sanırım.Yardımlarınızı bekliyorum :)

ayhankucuk28

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar avrupadan aldığım s4üme android 4.3 güncellemesi nasıl yükleyebilirim?S4 4.3 Türkiye güncellemesi gelmiş ama benimki avrupa malı olduğundan ben kullanamıyorum sanırım.Yardımlarınızı bekliyorum :)

i9505'ler için çoktan çıktı bile ayarlar>yazılım güncelleştirmeden gir bak gelmişse yükler

klacidx23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çoktan çıkmış olsa ilk ben yapardım. senin dediğin test amacıyla dağıtılmış 4.3 . sabahtan beri ayarlardan ve kiesden güncelleme gelip gelmedi mi diye kontrol ediyorum ama sonuç yok :)

sdtcnylcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
i9505'ler için çoktan çıktı bile ayarlar>yazılım güncelleştirmeden gir bak gelmişse yükler
Baktım gelmemiş.Gelmeme nedeni ne olabilir?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beklesem güncelleme telefona gelir mi?Model ve ülke farkı sorun yaratır mı?Ayrıca cihazım rootlu bir sorun olur mu?

klacidx23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hiç bir fikrim yokta ilk başta bize gelmesi lazımdı onu biliyorum sadece :)

ayhankucuk28

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çoktan çıkmış olsa ilk ben yapardım. senin dediğin test amacıyla dağıtılmış 4.3 . sabahtan beri ayarlardan ve kiesden güncelleme gelip gelmedi mi diye kontrol ediyorum ama sonuç yok :)

Almanyadan gelme i9505 var kardeşimde ona yükledim 18 ekimde hemde. Diğer ülkelere geldi mi bilemem. sammobile.com a gir bak hangi ülkelere geldiğine ona göre yükle

Baktım gelmemiş.Gelmeme nedeni ne olabilir?

Beklesem güncelleme telefona gelir mi?Model ve ülke farkı sorun yaratır mı?Ayrıca cihazım rootlu bir sorun olur mu?

Fark yaratır tabiki. Hangi ülkeden alındı telefonun kardeşim

klacidx23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Almanyadan gelme i9505 var kardeşimde ona yükledim 18 ekimde hemde. Diğer ülkelere geldi mi bilemem. sammobile.com a gir bak hangi ülkelere geldiğine ona göre yükle

sammobiledan indirip mi yükledin yoksa ayarlar kısmından mı güncelledin?

ayhankucuk28

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sammobiledan indirip mi yükledin yoksa ayarlar kısmından mı güncelledin?

Evet telefondan güncelledim 18 ekimde. Bugünde i9500 Türkiye'ye çıktı arkadaş yükledi ki sizinki çoktan çıktı. Yükleyemiyorsanız indirip odin ile kurun beklemenize gerek yok.

klacidx23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet telefondan güncelledim 18 ekimde. Bugünde i9500 Türkiye'ye çıktı arkadaş yükledi ki sizinki çoktan çıktı. Yükleyemiyorsanız indirip odin ile kurun beklemenize gerek yok.
e plusdan alınma sizin telefon herhalde ondan başka almanyadan gelen telefonların hiç birine 4.3 gelmemiş durumda

artinda

Asistan
Reaksiyon puanı
1
i9500 yazılımı i337(AT&T) yüklenirse sorun çıkar mı?

kral425

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
i9505 cihaza i9505 yazılımı kurman gerek tlf a farklı yazılım atma açılmamasına sebep olabilir o yüzden i9505 için çıkmış 4.3 romlardan birini kullanabilirsin sam indirip odinle atabilirsin

sdtcnylcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Hollanda'dan alındı.

Yine kontrol ettim güncelleme hala gelmedi.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Sanırım güncelleme gelmedi daha tam olarak . 1 ay içinde 4.4 KitKat gelmesi bekleniyor

klacidx23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
odin ile yapınca bi zararı olmaz da bizim telefonlara direk 4.4 mü gelecek acaba :D

klacidx23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok almanyadan alınma bize en son gelicek diye söyledim ben :)

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hollanda'dan alındı.

Yine kontrol ettim güncelleme hala gelmedi.

Kardeşim Hollanda'dan alınma ama hangi operatörden?

Şu an Hollanda'daki telefonlardan sadece T-Mobile'a 4.3 güncellemesi gelmedi.

Telefonu sana alan kişiye herhangi bir operatörden alıp almadığını sor öncelikle.

Ve şunu da unutma ki ROOTLU BİR TELEFONA OTA veya KIES İLE GÜNCELLEME GELMEEEEEEZZZZ....

Aslında gelir ama bunun için biraz uğraşmak gerekiyor. 30 dakika kafi :)

sdtcnylcn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim Hollanda'dan alınma ama hangi operatörden?

Şu an Hollanda'daki telefonlardan sadece T-Mobile'a 4.3 güncellemesi gelmedi.

Telefonu sana alan kişiye herhangi bir operatörden alıp almadığını sor öncelikle.

Ve şunu da unutma ki ROOTLU BİR TELEFONA OTA veya KIES İLE GÜNCELLEME GELMEEEEEEZZZZ....

Aslında gelir ama bunun için biraz uğraşmak gerekiyor. 30 dakika kafi :)

Telefon Hollanda'dan alınma ama IMEI soruşturması yaptığımda İngiltere asıllı çıktı. Telefon operatörden değil Teknosa gibi bir yerden alınmış. Telefonum rootlu güncelleme gelmesi için ne yapmalıyım?

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Telefon Hollanda'dan alınma ama IMEI soruşturması yaptığımda İngiltere asıllı çıktı. Telefon operatörden değil Teknosa gibi bir yerden alınmış. Telefonum rootlu güncelleme gelmesi için ne yapmalıyım?

Güncelleme gelmesi için rootu kaldırmak yeter. istersen de rootu kaldırmayıp odinle istediğin son sürüm romu kurup kullanırsın.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
merhaba arkadaşlar avrupadan aldığım s4üme android 4.3 güncellemesi nasıl yükleyebilirim?s4 4.3 türkiye güncellemesi gelmiş ama benimki avrupa malı olduğundan ben kullanamıyorum sanırım.yardımlarınızı bekliyorum :)
kardeş hengi ülkeden aldin bir çok ülkeye çikti 4.3 imei ye göre dağitildigi için sana geç gelebilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim bende almanyadan aldım suan almanyanın yazılımını kursam odin ile türkçe dil secenegi cıkarmı ki