Merhaba arkadaşlar avrupadan aldığım s4üme android 4.3 güncellemesi nasıl yükleyebilirim?S4 4.3 Türkiye güncellemesi gelmiş ama benimki avrupa malı olduğundan ben kullanamıyorum sanırım.Yardımlarınızı bekliyorum![]()
Baktım gelmemiş.Gelmeme nedeni ne olabilir?i9505'ler için çoktan çıktı bile ayarlar>yazılım güncelleştirmeden gir bak gelmişse yükler
çoktan çıkmış olsa ilk ben yapardım. senin dediğin test amacıyla dağıtılmış 4.3 . sabahtan beri ayarlardan ve kiesden güncelleme gelip gelmedi mi diye kontrol ediyorum ama sonuç yok![]()
Baktım gelmemiş.Gelmeme nedeni ne olabilir?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Beklesem güncelleme telefona gelir mi?Model ve ülke farkı sorun yaratır mı?Ayrıca cihazım rootlu bir sorun olur mu?
Almanyadan gelme i9505 var kardeşimde ona yükledim 18 ekimde hemde. Diğer ülkelere geldi mi bilemem. sammobile.com a gir bak hangi ülkelere geldiğine ona göre yükle
Fark yaratır tabiki. Hangi ülkeden alındı telefonun kardeşim
sammobiledan indirip mi yükledin yoksa ayarlar kısmından mı güncelledin?
e plusdan alınma sizin telefon herhalde ondan başka almanyadan gelen telefonların hiç birine 4.3 gelmemiş durumdaEvet telefondan güncelledim 18 ekimde. Bugünde i9500 Türkiye'ye çıktı arkadaş yükledi ki sizinki çoktan çıktı. Yükleyemiyorsanız indirip odin ile kurun beklemenize gerek yok.
Almanyadan gelme i9505 var kardeşimde ona yükledim 18 ekimde hemde. Diğer ülkelere geldi mi bilemem. sammobile.com a gir bak hangi ülkelere geldiğine ona göre yükle
Fark yaratır tabiki. Hangi ülkeden alındı telefonun kardeşim
Sanırım güncelleme gelmedi daha tam olarak . 1 ay içinde 4.4 KitKat gelmesi bekleniyor
odin ile yapınca bi zararı olmaz da bizim telefonlara direk 4.4 mü gelecek acaba![]()
geldi mi size güncelleme?Hollanda'dan alındı.
Yine kontrol ettim güncelleme hala gelmedi.
Hollanda'dan alındı.
Yine kontrol ettim güncelleme hala gelmedi.
Kardeşim Hollanda'dan alınma ama hangi operatörden?
Şu an Hollanda'daki telefonlardan sadece T-Mobile'a 4.3 güncellemesi gelmedi.
Telefonu sana alan kişiye herhangi bir operatörden alıp almadığını sor öncelikle.
Ve şunu da unutma ki ROOTLU BİR TELEFONA OTA veya KIES İLE GÜNCELLEME GELMEEEEEEZZZZ....
Aslında gelir ama bunun için biraz uğraşmak gerekiyor. 30 dakika kafi![]()
Telefon Hollanda'dan alınma ama IMEI soruşturması yaptığımda İngiltere asıllı çıktı. Telefon operatörden değil Teknosa gibi bir yerden alınmış. Telefonum rootlu güncelleme gelmesi için ne yapmalıyım?
kardeş hengi ülkeden aldin bir çok ülkeye çikti 4.3 imei ye göre dağitildigi için sana geç gelebilir.merhaba arkadaşlar avrupadan aldığım s4üme android 4.3 güncellemesi nasıl yükleyebilirim?s4 4.3 türkiye güncellemesi gelmiş ama benimki avrupa malı olduğundan ben kullanamıyorum sanırım.yardımlarınızı bekliyorum![]()