i9003 Cyanogenmod yüklemek istiyorum

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cyanogenmod yüklemek istiyorum ama bu konuda dünyanın en cahil adamı benimdir sanırım. bana yardımcı olabilecek biri var mı ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Brick oldu telefon gençler :)

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Aynen odinle

biri yardım etmezse telefonu kıracağım :)

nankör sdn :P

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Cwm yüklemedenmi rom yüklemeye çalıştın ? Cwm yükleyip wipe yapıp rom yüklediysen ve brick olduysa romda sorun vardır. Hepsi stabil değil sonuçta cyanogenmodların. Bootloader gibi bi kilidi varsa ve o olmadan yüklemeye çalıştıysan(ki mümkün değil diye biliyorum böyleyse) o yüzdende brick verebilir. Veya yüklediğin kernel uymadıysada brick verebilir. Tek bir hata yapman yeterli yani brick olması için tam olarak en baştan naptığını anlatırmısın ?

kafgore

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sürümden olabilir. hangi sürümden hangi sürüme geçicektin? bazen direkt en üst sürümün yüklenmesi sorun olabiliyo.

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
O kadar cahilimki cwm ne bilmiyorum. Önce root yapmayı denedim yapamadım brick oldu sonra root yaptım. Ancak şimdi de custom romu yüklerken hata veriyor unzip yapamıyor

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Cmwyi yüklemiş ama ondan önce telefon brick olmuştu sonra cmwyi yükledim ve şimdi update yapacağım yerde status 7 installition abortted diyor tahminen sorun brick olması.

Ne yapabilirim bu aşamada ?

dgarkn

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yardım etmeyen herkesi kınayarak tüm işlerimleri başarıyla tamamladığımı belirtiyorum.