İ7 işlemci bilgisi ...

Ferhat Özarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar i7 2670QM işlemci kullanıcısıyım.öncelikle nasıl bir işlemciye sahip olduğum hakkında bilgi verebilirmisiniz?Ayrıca görev yöneticisine girdiğimde 8 bölmeden 4ünün aktif çalıştığını fakat diğer 4ünün boş durduğunu gördüm.Bu bir sorunmudur??

Ferhat Özarslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle 2. soru cevabından dolayı teşekkür ederim :)İlkine gelince sadece yorum istedim ürün hakkında.O tekdink bilgilerden pek anlamadığım için sordum nasıl olduğunu.Yani özelliklerine baktığımda iyi görünüyor..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
işlemcin 4 çekirdek/8 izlek yani yeri geldiğinde 8 çekirdek gibi çalışabiliyor. ancak görev yöneticisinde tüm çekirdeklerin aktif görünmesi için onları zorlayacak işlem yapman lazım. sistem boşta iken enerji tasarrufu yapmak için tüm çekirdekleri kullanmaz.

TayfunYilmaz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
i7 işlemci fazla söze gerek yok 5-6 yil boyunca her türlü oyunu high da oynarsin tüm mühendislik programlarini çok rahat kullanirsin..... Ekran karti olarak ne var ?

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
işlemcin fazlasıyla iyi.herşeye yeter.ama ekran kartı baya rezil olmuş :) acaba leptopun markası casper mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş modeli biraz eski böyle bi 4200 QM olması gerekir açıkcası geride kalmış seninki ama dert etme çok ağır oyunlar yüklemiyorsan yeter şimdilik sana kafana dert etme .