İ7 6700 Stok Soğutucu Yeterli mi ?

MuhendisMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba Arkadaşlar yakın zamanda İ7 6700 işlemciyi almayı düşünüyorum.Stok soğutucu beni memnun eder mi ? Okuduğum forumlarda çok ses yapıyormuş diyenler var.Soğutucu alırsam CooleMaster Hyper 212 soğutucusunu almayı düşünüyorum.İyi sosyaller...

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
83
Eğer bütçen 6700 almaya müsaitse kesinlike stock soğutucuyla yetinme derim ben. Yarın öbür gün kesinlikle artısını göreceksin.

SerhatXG

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Merhaba Arkadaşlar yakın zamanda İ7 6700 işlemciyi almayı düşünüyorum.Stok soğutucu beni memnun eder mi ? Okuduğum forumlarda çok ses yapıyormuş diyenler var.Soğutucu alırsam CooleMaster Hyper 212 soğutucusunu almayı düşünüyorum.İyi sosyaller...
i7 6700 stok soğutucuyla kullanılabilir ama paranız varsa sıvı soğutma almanızı tavsiye ederim.

kmlhyt

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Yetmez. Heleki yaz ayında şkence olur. Extra alman daha yararına olacaktır.

MuhendisMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
i7 6700 stok soğutucuyla kullanılabilir ama paranız varsa sıvı soğutma almanızı tavsiye ederim.
Sıvı soğutma almak israf olur gibi overclock yapmayacağım zaten hava soğutmalı almam daha mantıklı olur gibi teşekkür ederim.