I5510 galaxsy551

derindarbe200

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet bir iphone 4 kullanicisiyim ama bu ove ove bitiremedikleri android i denemeye karar verdim ve fazla para yatirmadan yukardaki telefonu deneme amacli alcam sizce nasil yada sisin onerilerinis nelerdir.

aceleciburak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
ben ve 4 arkadaşım galaxy 551 kullanıcısıyız öncelik telefonun hedef kitlesi mesajlaşmayı seven mail gönderen sms atan kullanıcılar i serisi olduğu için samsung un bu tür telefonları business serisi olarak kullanıma sunuluyor 600 mhz armv6 işlemci Qulcomm MSM 7227 chipset ve Adreno 200 gpu bulunmakta telefonun kendi hafızası 173 mb ram ise 283 mb 1200 lük pil mevcut ortalama kullanımda 2 gün idare ediyor tabi 2G ve veri bağlantısı kapalı olacak şekilde bu cihaz donanım özelliği bakımından galaxy mini/fit turkcell T20 gibi cihazlarla tamamen aynı kullanımı kolay klavye kızağı sağlam tek sorunu ki şuanlık sorun belkide Samsung mayıs ayında galaxy serisinde mini/fit/gio/ace ve galaxy S serisini güncelleyeceğini duyurdu galaxy 3/5 ve 551 cihazları hakkında bilgi belirtmedi ama donanım olarak bakarsak 2.3 güncellemesini alacak kabiliyette şu an için resmi bi açıklama yok olumlu yada olumsuz cihazın içindeki sürüm 2.2 çok yavaş değil çokta hızlı değil ortalama eğer oyun hastasıysan daha üst bi cihaz al derim huawei ideos X5 gibi ama amacın mesajlaşma ise ve teknolojinin bu kadar geliştiği bi dünyada az bi paranı kaptırmak istiyosan galaxy 551 tercih edebilrsin

Çünkü biliyorsundr Iphone 5 çıkacak kasımda haliyle Android kısmıda boş durmayacak android in 4.0 sürümü çıkacak ve büyük ihtimal 1.2 ghz çift çekirdek işlemcili telefonlara uyumlu olacak benim düşünceme göre şuan için ne alırsan al galaxy S II almadıktan snra 1 seneye kadar demode olacak bu yüzden cebinden olabildiği kadar az para çıkmasını sağlamandır.

ama bana sorarsan galaxy 551 memnunmusun az para kaptırıp android in tüm nimetlerinden faydalandığım için memnun ve mutluyum.

derindarbe200

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Verdigin bilgiler icin tesekkur ederim ben sadece telefonu deneme amacli yani android i tanima amacli alcam yani bi vatan computer a falan gidipte bakabilirim tabi ama detaylica incelemek istiyorum.Bu sene iphone 5 in cikacagina emin degilim gecen sene apple haziran ayi konferansindan once resmi olarak iphone 4 un resimlerini yayinladi bu sene haziran konferansinda sadece ios 5 tanitildi.

Samsung gibi bir telefonun apple yeni bir telefon yaptiginda galaxy s2 nin fiyatı 1500 se aniden 1000 e dusuyor ama samsung bir telefon cikardiginda iphonenin fiyatında sadece 100tl gibi bir oynama oluyor.

Aslinda gio nun tanitim videosunu izledim dahami akiciki?

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Ben gio kullanıcısıyım, bu fiyata alınabilecen başka f/p ürünü yok, tabi huawei x5 başka. marka takıntın yoksa x5 almanı öneririm. ben giomdan çok memnunum. oyunlarda olsun, tarayıcı olsun. her istediğimi karşılıyor. kamera flaş yok ama ben kamerası için almadım, hem ucuz hemde performansı yüksek diye aldım.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
galaxy551'in klavyesinin biraz sert olduğu söyleniyor. birde şahsen samsung'un sürgülü telefonlarından çekiniyorum. e250 ile başlayan sürgülü kapaklı telefonlardaki ekran filmi vs. sorunu diğer cihazlarında da sürmüştü.

isacivak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de galax gio kullanıcısıyım. fiyatı 460 liraya kadar düştü. benim ihtiyaçlarımı karşılıyor.