oyun için kullanıcam bütçem işte i3 13100f kadarBütçeniz nedir?
Tam olarak ne için kullanıcaksınız?
nası sıkıntı hocam hazır sistemle geldi iade edeyim mi?İnternette dolaşmak için ideal ama oyun sıkıntı
dying light subnautica falan oynayacağımHangi oyun ve ram kaç bu tür genelde sistemlerde işlemci düşük(i5 i9 ile kıyaslandığında) ram yüksek oluyor
sistem de buHangi oyun ve ram kaç bu tür genelde sistemlerde işlemci düşük(i5 i9 ile kıyaslandığında) ram yüksek oluyor
Gerekirse ekran kartından kıs ama bu sistemi topla.kanka i5 12400 f öneririm sana 1700 socket olandan. bence i3 alma i5 bence oyunlarda daha akıcı ve hızlı oynarsın. pek bişey farketmez ama oyunlar da ne bileyim i5 daha iyi besler ekran kartını. dur ben sana topladığım sistemi atayım.
Rehber - OyunHastası v2 (Hazır sistem)
Intel Core i5 12400F Soket 1700 12. Nesil 2.50GHz 18MB Önbellek 10nm İşlemci işlemci,nin oyunlarda tekli çekirdek performansı iyi olduğundan bu işlemciyi seçtim. Mantıklı bence, CORSAIR RMe RM750e 750 Watt 80+ Gold Siyah Full Modüler 135mm Fanlı Corsair psu ve ramler genelde iyi performans' da...forum.shiftdelete.net
Hocam şimdi sana söyle bi örnek vereceğim. biz daha o ata binemedik. biz cs go lol valorant tarzı oyunlar oynadığımız için bizim için tekil işlemci gücü önemli. senin vardır 4070 ti ekran kartın oynarsın ama bizde malesef öyle bi bütçe şuan için yok beni yanlış anlama lütfen.İ3 10105F kullanıyorum God Of War Cyberpunk NFS Unbound dahil bütün oyunları çok rahat oynuyorum. ?
Hocam sistemi yeni topladım RTX ekran kartı bana çok bütçe olarak gönül tabiiki isterHocam şimdi sana söyle bi örnek vereceğim. biz daha o ata binemedik. biz cs go lol valorant tarzı oyunlar oynadığımız için bizim için tekil işlemci gücü önemli. senin vardır 4070 ti ekran kartın oynarsın ama bizde malesef öyle bi bütçe şuan için yok beni yanlış anlama lütfen.
Sağ olun hocam, içime su serptiniz vallahiİ3 10105F kullanıyorum God Of War Cyberpunk NFS Unbound dahil bütün oyunları çok rahat oynuyorum. ?