I Am Legend

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
3 boyutlusu da mı var o filmin :S

beyaz_golge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hı hı. Ankaralılar için söyleyim Migros 5M Ankamall da IMAX sinemasında 3 boyutlu olarak dün girdi gösterime bence gidecekseniz ona gidin derim ben..

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
ben evimde 2 boyutlu 5.1 ses sistemiyle izledim buyurun bana gelin
biletlerde beleş yanlız çay 2 milyn mısır 1 milyon ona göre :P

beyaz_golge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
emubaltaci dedi ki:
ben evimde 2 boyutlu 5.1 ses sistemiyle izledim buyurun bana gelin
biletlerde beleş yanlız çay 2 milyn mısır 1 milyon ona göre :P

Düzeltme yapayım bu film IMAX deymiş ama 3 boyutlu değilmiş :)
Fakat yine de devasa perdesi ve mükemmel ses sistemi ile Emu nun evindekinden daha konforlu ve zevkliydi seyretmesi :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
400
ikxan dedi ki:
pesimist dedi ki:
resident evil ile alakası yok

Resident Evil ölümcül hiv virüsü dünyayı etkiliyor, bunda kanser ilacı etkiliyor; ikisindede zombi olayı, konuların alakası yok ama hikaye üstünde oynamışlar böyle olmuş. Will Smith'in hayatta kalanları araması ve panzehir çalışması; çok basit bir senaryo. Zaten bir tek onun ve köpeğinin hayatta kalması, şu elektriklerin hala olma olayı birde kadının will smith'i kurtarma sahnesi o kadar saçma ki yani benim açımdan
Resident Evil da T-virüsü var HIV değil HIV ile zombi olunmuyor AIDS olunuyor :]
Bu zombi hikayesi klasik oldu, güneşe dayanıksızlık da biraz öyle...

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
jojoba süpersin :D

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
400
filmi izledim hiç sürükleyici değil, tek kişi üzerine konuşlanmış. Kardeşim o virüsü kim geliştirdi, nasıl yayıldı, karısı çocuğu nasıl öldü, bu adamın nasıl bağışıklığı var? :O
kısacası tavsiyem izlemeyin.

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Jojoba dedi ki:
filmi izledim hiç sürükleyici değil, tek kişi üzerine konuşlanmış. Kardeşim o virüsü kim geliştirdi, nasıl yayıldı, karısı çocuğu nasıl öldü, bu adamın nasıl bağışıklığı var? :O
Aynen Golf oynuyor, eksersiz yapıyor eski dvd'leri izliyor ve sonunda THY dava acıyor :S cok gereksiz olmuş ayrıca filmin sonunda kurtulabilirdi...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
400
RuNaL dedi ki:
Jojoba dedi ki:
Aynen Golf oynuyor, eksersiz yapıyor eski dvd'leri izliyor ve sonunda THY dava acıyor :S cok gereksiz olmuş ayrıca filmin sonunda kurtulabilirdi...
o THY kısmı nerde tam göremedim ben?

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
Bende sonradan öğrendim, filmin hemen başında Köpeğine yemek verirken tv seyrediyorduya orası işte ;)

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Jojoba dedi ki:
Filmin başını hiç mi izlemedin (: Adamlar kansere çare bulmak için bir virüs üzerinde oynuyorlar ve binlerce kanserli kişiye bu virüsü veriyorlar.Sonunda hepsi kanserden kurtuluyor.Ama hesaba katmadıkları birşey oluyor virüs doğası gereği hastalık yapıyor.Dünya nüfusunun %90ı ölüyor,%9u canavar oluyor ve sadece %1i virüsten etkilenmiyor. Adamda o şanslı kesimden :)
THY kısmını görmek için dikkatlice baktımda bende göremedim :S

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
400
haberlerde geçmiş demek ben de diyorum filmin neresinde anlatıyor :D film çok sıktı beni 2 günde anca izleyebildim :] Ama o TV'de geçen konuşmaların çoğu anlaşılmıyor yada altyazıya eklememişler :*

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hırs yaptım bulucam orayı :)
Ahanda buldum orayı i am legend dvdscr'da 9:19da başlıyor.Ses kaydı gelecek :#

beyaz_golge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ti-eyç-vay diyor bayan arkadaş haberlerde. :) ti-eyç-vay yani THY havacılık standarında sadece Türk Hava Yollarını temsil eder, dolayısı ile pistten çıktı haberinde, THY denileren direk Türk Hava Yolları uçağından bahsediliyor.

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Hakan A. (beyaz_golge) dedi ki:
Ti-eyç-vay diyor bayan arkadaş haberlerde. :) ti-eyç-vay yani THY havacılık standarında sadece Türk Hava Yollarını temsil eder, dolayısı ile pistten çıktı haberinde, THY denileren direk Türk Hava Yolları uçağından bahsediliyor.
O zaman sen yanlış duymuşsun çünkü direk olarak TURKISH AIRLINES diyor.Ahanda buda kanıtı:
http://youtube.com/watch?v=mYeIlXwamEA
Daha anlaşılır olması için sesi biraz(ama sadece birazcık) yükselttim :)

beyaz_golge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benimki ilk üretilen tamamlanmamış DVD kopyasıydı belki değişmiştir, sinemada altyazıda da THY yazıyordu hatta bütün haberlerde de öyle yazıyor ;)
Neticede ben davanın sonucunu merak ediyorum bakalım ne olacak..

m1903

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Benimkide dvdscreener ilk çıkan o değil miydi yoksa seninki workprint mi ??? Nese daha fazla şansımı zorlamayam başıma üşüşenler olmasın daha sonra :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
400
evet bendekinde[sup]secure screener[/sup] 9:20de geçiyor Turkish Airlines diyor.

beyaz_golge

Asistan
Reaksiyon puanı
0
m1903 dedi ki:
Benimkide dvdscreener ilk çıkan o değil miydi yoksa seninki workprint mi ??? Nese daha fazla şansımı zorlamayam başıma üşüşenler olmasın daha sonra :)
Bencede , kimde ne olduğu kendisine kalsın herkesin :)