- Reaksiyon puanı
- 2,164
3 boyutlusu da mı var o filmin :S
pesimist dedi ki:resident evil ile alakası yok
emubaltaci dedi ki:ben evimde 2 boyutlu 5.1 ses sistemiyle izledim buyurun bana gelin
biletlerde beleş yanlız çay 2 milyn mısır 1 milyon ona göre![]()
Resident Evil da T-virüsü var HIV değil HIV ile zombi olunmuyor AIDS olunuyor :]ikxan dedi ki:pesimist dedi ki:resident evil ile alakası yok
Resident Evil ölümcül hiv virüsü dünyayı etkiliyor, bunda kanser ilacı etkiliyor; ikisindede zombi olayı, konuların alakası yok ama hikaye üstünde oynamışlar böyle olmuş. Will Smith'in hayatta kalanları araması ve panzehir çalışması; çok basit bir senaryo. Zaten bir tek onun ve köpeğinin hayatta kalması, şu elektriklerin hala olma olayı birde kadının will smith'i kurtarma sahnesi o kadar saçma ki yani benim açımdan
Aynen Golf oynuyor, eksersiz yapıyor eski dvd'leri izliyor ve sonunda THY dava acıyor :S cok gereksiz olmuş ayrıca filmin sonunda kurtulabilirdi...Jojoba dedi ki:filmi izledim hiç sürükleyici değil, tek kişi üzerine konuşlanmış. Kardeşim o virüsü kim geliştirdi, nasıl yayıldı, karısı çocuğu nasıl öldü, bu adamın nasıl bağışıklığı var? :O
kısacası tavsiyem izlemeyin.
o THY kısmı nerde tam göremedim ben?RuNaL dedi ki:Aynen Golf oynuyor, eksersiz yapıyor eski dvd'leri izliyor ve sonunda THY dava acıyor :S cok gereksiz olmuş ayrıca filmin sonunda kurtulabilirdi...Jojoba dedi ki:filmi izledim hiç sürükleyici değil, tek kişi üzerine konuşlanmış. Kardeşim o virüsü kim geliştirdi, nasıl yayıldı, karısı çocuğu nasıl öldü, bu adamın nasıl bağışıklığı var? :O
Filmin başını hiç mi izlemedinJojoba dedi ki:filmi izledim hiç sürükleyici değil, tek kişi üzerine konuşlanmış. Kardeşim o virüsü kim geliştirdi, nasıl yayıldı, karısı çocuğu nasıl öldü, bu adamın nasıl bağışıklığı var? :O
O zaman sen yanlış duymuşsun çünkü direk olarak TURKISH AIRLINES diyor.Ahanda buda kanıtı:Hakan A. (beyaz_golge) dedi ki:Ti-eyç-vay diyor bayan arkadaş haberlerde.ti-eyç-vay yani THY havacılık standarında sadece Türk Hava Yollarını temsil eder, dolayısı ile pistten çıktı haberinde, THY denileren direk Türk Hava Yolları uçağından bahsediliyor.
Bencede , kimde ne olduğu kendisine kalsın herkesinm1903 dedi ki:Benimkide dvdscreener ilk çıkan o değil miydi yoksa seninki workprint mi ??? Nese daha fazla şansımı zorlamayam başıma üşüşenler olmasın daha sonra![]()