Biz oturmuş Ebu Hureyre'den hadis dinliyorduk. O şöyle dedi; "ben peygamberden duydum ki sarılık, bulaşıcı hastalık ve zehirli hayvan diye bir şey yoktur". Ben de dedim ki; peygamberden "sağlam olanlarınızı hastalık olan yere götürmeyin" hadisini de sen nakletmemiş miydin? (Yani bu iki hadis birbiriyle çelişiyor, ikisini de sen naklettin, bu nasıl iş diye soruyor.) Sonra Ebu Hureyre'nin yüzü kızardı ve Habeş dilinde anlamadığımız bir şey söyledi. Vallahi ben ilk defa Ebu Hureyre'nin bir hadisi unuttuğunu gördüm.
engin azaklı dedi ki:bizim amelde 4 mezhebimiz varda sizin itikatte kaç mezhebinizvar.
engin azaklı dedi ki:o kadar alıntı yapmışsınızki.temel sağlam olmayınca kaç kat çıkarsan çık.
engin azaklı dedi ki:onu görmenin bir şey olduğunu kabul ediyorsunda etkisini niye inkar ediyorsun..
terbiyesizlik ediyorsun düzgün konuşmanı tavsiye ederim ehli sünnet vel cemaatı senden öğrenecek değiliz ehli sünnet vel cemmatın dediği şeyler senin dediğin şeylerle çelişiyor ehli sünnet hiçbir sahabeye sövmez sen hem sahabeye sövüyorsun hem de bize küfrediyorsun bize yezidi demek senin haddine mi ne demek yezidi ne demek ben sana bir yafta yapıştırıyormuyum senin ehli sünnetle hiçbir alakan yok kendini ifade edemiyorsun ne olduğunu da bilmiyorsun elmacık tan sanane kendi fikirlerin yok mu onları paylaş onları konuş kurandan bahsediyorsun kuran okumayı biliyor musun biz hurafeyi ve bidatı reddettiği için ehli sünnetiz nasıl hurafeci oluruz Allah bizi senin gibilerden beri eylesinYüce Allah (CC) Elmacık kardeşimizin yokluğunu vermesin. İnsanların sapıklığa ve dalalete düşmesine engel oluyor. Muhammedi bir duruşla gerçekleri izah ediyor. Susun da dinleyin. Aklınızı başınıza alın. Bilmiyorsanız, okuyun öğrenin. Ehli sünnet vel cemaat çizgisini temsil ediyor. Muaviye çizgisini değil. Muaviyeciler kafadan atıp tutuyor, ilmi ve didaktik olamıyor. Muaviyeciler hurafe ve bidat içinde boğuluyor. Kitap nedir, izan nedir bilmiyorlar. Ama Elmacık kitabın tam ortasından konuşulor. İlim ve bilgi sahibi. Azıcık kafayı çalıştırın ve okuyun. Okuyun da aklınızı çalıştırın. Aydınlanın. Karanlıkta kalmayın. Muaviye sultanı ve onun ısırgan çocukları ölmüş gitmiş. Hesap verecekler. Onların peşine düşeceğinize, sahabenin peşine düşün. Hz. Ali'nin peşine düşün. Peygamberin peşine düşün. Akıl ve izandan ayrılmayın. Kur'an dan ayrılmayın. Bırakın muaviyeyi ve mervanı ve yezidi. *********
Terbiyesizlik ediyorsun diyerek, terbiyesizlik etme. Asıl terbiyesiz sensin. Düzgün konuşmanı tavsiye ederim. Sen 1 hakaret edersen ben sana 10 hakaret ederim. Sen bana bir vurursan ben sana 10 vururum. Kendine gel. Haddini bil.terbiyesizlik ediyorsun düzgün konuşmanı tavsiye ederim ehli sünnet vel cemaatı senden öğrenecek değiliz ehli sünnet vel cemmatın dediği şeyler senin dediğin şeylerle çelişiyor ehli sünnet hiçbir sahabeye sövmez sen hem sahabeye sövüyorsun hem de bize küfrediyorsun bize yezidi demek senin haddine mi ne demek yezidi ne demek ben sana bir yafta yapıştırıyormuyum senin ehli sünnetle hiçbir alakan yok kendini ifade edemiyorsun ne olduğunu da bilmiyorsun elmacık tan sanane kendi fikirlerin yok mu onları paylaş onları konuş kurandan bahsediyorsun kuran okumayı biliyor musun biz hurafeyi ve bidatı reddettiği için ehli sünnetiz nasıl hurafeci oluruz Allah bizi senin gibilerden beri eylesin