Huwaei mate 20 lite

xtree34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar huwaei mate 20lite ceptelefonu aldım mobil veride facebook calısmıyor watsaptan fotograf gönderemiyorum ancak wifiden baglanınca facebook ve watsap calısıyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı.

s1nanozk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sim ayarlarını doğru yapamamış olabilir cihaz, fabrika ayarlarına geri döndür kısmında ağ ayarlarını sıfırlayıp baştan kurmayı deneyebilirsiniz.
Bir ihtimal de öncesinde facebook ve whatsapp yedeğinizi alıp programları kaldırın, tekrar kurun. Bu yöntemle olmaz ise ağ sıfırlamayı yaparsınız.

xtree34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepsini yaptım duzelmedi

s1nanozk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam o zaman verilerinizi yedekleyip hard reset atmayı deneyin. Yine düzelmezse servise gönderebilirsiniz diye düşünüyorum.

xtree34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hart reset atarsam urun garanti dısına cıkar mı

s1nanozk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hayır, niye garanti dışına çıksın ama verilerinizin yedeğini mutlaka alın. Hard reset dediğimiz şey telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamadır.
Biraz daha araştırma yapın bu problem çok sorun yaratmıyorsa harici kullanımlarda. En son çare o geldi benim de aklıma, bu tip bir sorun yaşayan ya da yaşamış arkadaşlar varsa onlar da yardımcı olacaklardır.

xtree34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Temalardan ekran goruntusunu degistirdim duzeldi ancak WiFi ye baglanmıyor baglansada belli bir sure sonra WiFi nin yanında soru isareti cıkıyor. Yazılımsal bir sorun var galiba.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar

hsnbzkrt44

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaşlar huwaei mate 20lite ceptelefonu aldım mobil veride facebook calısmıyor watsaptan fotograf gönderemiyorum ancak wifiden baglanınca facebook ve watsap calısıyor bu konu hakkında bilgisi olan var mı.
mobil veri ayarlarınızı sıfırlayın eğer düzelmez ise fabrika ayarlarınızı sıfırlayın. bu şekilde düzelebileceğini düşünüyorum.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Yedek alıp hard reset at.Sorun devam ederse servise gönder.