Humble Bundle Oyun Kampanyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Aşağıdaki Oyunları www.humblebundle.com üzerinden minimum 4.82$ bağış karşılığında alabilirsiniz.Ben bağışladım indirmeye başladım :) Hem bağış yapıyorsunuz hem oyun kazanıyorsunuz böylelikle hastalara bağış yapmış oluyorsunuz :)

rmrqc.jpg

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Ben aldım bf3 online oynayabiliyorum çok da iyi oldu :) BF3 20 GB çekiyo ama biraz bekleyebilirsiniz indirirken :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
İki şey söyleyeceğim. Tüm internet alemi bu kampanya ile çalkalanırken shiftdelete'te daha yeni açılması ve bunuda bir kullanıcının yapması ayıp eğer açıldıysa daha önceden kusura bakmayın.

İkinci olarak sözüm meclisten dışarı hayatında orjinal oyun almamış insanları bu kampanya ile 5 dolara 4-5 oyun alıp facebook ta reklam manyağı olmasına uyuz oluyorum

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
İki şey söyleyeceğim. Tüm internet alemi bu kampanya ile çalkalanırken shiftdelete'te daha yeni açılması ve bunuda bir kullanıcının yapması ayıp eğer açıldıysa daha önceden kusura bakmayın.

İkinci olarak sözüm meclisten dışarı hayatında orjinal oyun almamış insanları bu kampanya ile 5 dolara 4-5 oyun alıp facebook ta reklam manyağı olmasına uyuz oluyorum bakın işte oyunlarıda aldık hazır ulan indirimden önce niye böyle şeyler paylaşmıyordun at kafası tamam sakinim.
Sakin ol şampiyon bu önceden SDN'de paylaşılmıştı ben resim ekledim sadece hangi oyunları alabileceğinize dair :)

Nova26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bunun son süresi ne zaman akk var şuan bende ayın 1ini beklemem gerek :D

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
bunun son süresi ne zaman akk var şuan bende ayın 1ini beklemem gerek :D

Son süresini bilmiyorum fakat şimdi bağış yapıp oyun kodlarını Steam ve Origin'e kayıt ettirirsen istediğin zaman indirebilirsin illa hemen şimdi indirmek zorunda değilsin yani :)

Nova26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kampanya bitince oyunları 50 tl der satarım ben :D indirmeye gerek yok zaten ttnetle oyun oynanmaz :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...