Hülya Avşar'dan İdo'ya: Babanın Libidosu Çok Yüksek!

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Hülya Avşar'ın bu haftaki konuğu İdo Tatlıses oldu. Avşar, İdo'ya "Babanın libidosu çok yüksek." diyerek İbrahim Tatlıses'in çapkınlıklarını haklı bulduğunu söyledi.

66931.jpg


Star TV ekranlarında 'Bir Hülya Avşar Sohbeti'nin bu haftaki konuğu, İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlısesoldu. Hülya Avşar, hayatına bir çok kadının girdiği İbrahim Tatlıses'i oğlu İdo'ya soru sormak isterken, İbrahim Tatlıses'in çapkınlıklarını haklı bulduğunu söyledi.

"BU ADAM BİRİNİ İSTEMESİN, İKİSİNİ İSTEMESİN ÜÇÜNCÜYÜ DE Mİ İSTEMESİN?"

Avşar, İbrahim Tatlıses'in çapkın olmasına hak verdiğini söylerken "Baban gibi bir adam, ben biliyorum, onun kapısındaki kuyruktan sahneye zor çıkardım. Bu adam birini istemesin, ikisini istemesin ama üçüncüyü de mi istemesin yani" diyerek ünlü sanatçının peşinde çok kadın olduğunu söyledi.

AVŞAR, TATLISES'İN ÇAPKINLIĞI LİBİDO FAZLALIĞINA BAĞLADI

İdo ise, babasına aşk hayatını sorduğunu ama cevap alamadığını söylerken, ben bazı şeylerin eksikliğinden olduğunu düşünüyorum" dedi. Bu sözler üzerine Hülya Avşar şok eden bir tespitte bulundu. Avşar, "Baban da bazı şeyler eksik değil bence bazı şeyler fazla" diyerek İbrahim Tatlıses'in çapkınlığını libido fazlalığına bağladı.

Avşar Kızı, Tatlıses'in Çapkınlıklarını 'Libidosu Çok Yüksek' Diyerek Haklı Buldu
 

Son mesajlar

Üst