Huawei'nin Phone Clone uygulaması

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Öncelikle selamün aleyküm
Biliyorsunuz ki çoğunuz beni 5 yıllık 5s kullanıcısı olarak biliyor ve eğer bir aksilik çıkmazsa Black Friday günü Mİ9T'ye geçeceğim sonra 5s'i de satacam ancak 5s'i satmadan önce verilerimi Mİ9T'ye aktarmam gerekiyor bu uygulamayı kullanmam için yeni telefonumun illa Huawei olması mı gerekiyor benim gibi İPhone'dan Huawei dışında bir Android cihaza Phone Clone ile verilerini aktaran var mı çünkü benim bu verileri aktarmam gerekiyor eğer sadece Huawei telefon olması gerekiyorsa Smart Switch ile verilerimi aktaracam
lütfen bilenler cevap versin yazmak için yazmayın

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Öncelikle selamün aleyküm
Biliyorsunuz ki çoğunuz beni 5 yıllık 5s kullanıcısı olarak biliyor ve eğer bir aksilik çıkmazsa Black Friday günü Mİ9T'ye geçeceğim sonra 5s'i de satacam ancak 5s'i satmadan önce verilerimi Mİ9T'ye aktarmam gerekiyor bu uygulamayı kullanmam için yeni telefonumun illa Huawei olması mı gerekiyor benim gibi İPhone'dan Huawei dışında bir Android cihaza Phone Clone ile verilerini aktaran var mı çünkü benim bu verileri aktarmam gerekiyor eğer sadece Huawei telefon olması gerekiyorsa Smart Switch ile verilerimi aktaracam
lütfen bilenler cevap versin yazmak için yazmayın

Neden öyle bir şey yapıyorsun?

Ne gibi verilerin var?

Fotoğraflar için google photos kullan.

Rehber için google contacts

Yıllardır kullanırım.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Neden öyle bir şey yapıyorsun?

Ne gibi verilerin var?

Fotoğraflar için google photos kullan.

Rehber için google contacts

Yıllardır kullanırım.
fotolarımı ve rehberimi aktardıktan sonra 5s'i fabrika ayarlarına döndürecem
YouTube'da veri aktarma videolarını izledim oldukça pratik ve hızlı geldi
veri derken işte uygulamalarım fotolarım ve 140 kişilik rehberim başka bir şeyim yok

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
fotolarımı ve rehberimi aktardıktan sonra 5s'i fabrika ayarlarına döndürecem
YouTube'da veri aktarma videolarını izledim oldukça pratik ve hızlı geldi
veri derken işte uygulamalarım fotolarım ve 140 kişilik rehberim başka bir şeyim yok

Tamam işte. Şimdiden google'a aktar rehberini. Uygulamalarını aktaramazsın platform farkı olduğundan.

Fotoğrafları da ister google photos a aktar ister bilgisayarına

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Tamam işte. Şimdiden google'a aktar rehberini. Uygulamalarını aktaramazsın platform farkı olduğundan.

Mİ9T bir elimize geçsin o zaman hallederiz verileri aktardıktan sonra 5s'i fabrika ayarlarına döndürüp 400'e okuturum böylece benim İPhone maceram da burada biter
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Ahmet Emre Toraman

Son düzenleme:

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549

Benim Mİ9T Kasım'da alınacak gibi baklava sözünü unutma

Ahmet Emre Toraman

Profesör
Reaksiyon puanı
391
Hocam burada 3.2 sürümü var ve android cihazda yeni telefona alma seçeneği bulunuyor.
Free Download Phone Clone 3.2.0.302 APK for Android
Bunun dışında alternatif olarak "Copy My Data" diye bir program da var. Bu programı da Android ve İOS mağazaları üzerinden ayrı ayrı indirip, uygulamadaki yönergeleri takip ederek kolayca veri aktarım işlemini gerçekleştirebiliyorsunuz.

Son düzenleme: