Huawei'nin kalitesiz kulakligi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan crna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
191
Yakin zaman once telefon aldim huawei p smart. Kulakligin bir kulagi calismiyor su an. O kadar sinir oldum ki. Samsung kulakliklar 3 4 yil gitti sonra annemin huawei telefonunun kulakligini kullandim hemen bozuldu. vestel telefonhn kulakligini kullandim hemen bozuldu. Simdi daha alali belki de iki ay olmadi burda konu acmistim hatirlarsiniz belki hemen bozulmus. Ben boyle hayvan gibi de kullanan birisi degilim cok sinir oldum arkadaslar. Sorun bende degil kulaklikta oyle degil mi kalitesiz huawei kulakligi diye dusunuyorum. Siz ne duaunuyorsunuz bu konuda sizce napmaliyim diger kulak da calissin diye durteyim mi neresini durteyim

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
İcindeki lehimler kopmuştur onları geri lehimle, kutu içerisinden çıkan ben hiçbir kulaklığın sağlam olduğunu görmedim açıkçası, tek Huawei’nin değil (Samsung’da iki üç sallamada bozuluyor, GM’de iki üç sallamada gidiyor, Apple’da iki üç sallamada gidiyor).

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,822
Bir milyoncudan 30 liraya kulaklık aldım aynı kulaklık telefoncular da 50 tl ve kutusuz satılıyor ben kutulu aldım o kadar kaliteli bir ses veriyor ki anlatamam size bazen marka ürünlerden bile daha iyi olabiliyor bu tarz ürünler.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Kibar kullan Huawei Y6 2018 kulakligi var kardesim begenmedigi icin bende gayet guzel ve saglam sizde sorun var.

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
191
Kibar kullandim incitmedim.iki ay gecmedi hemen bozuldu.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Kablolu kulakliklari dolayip cebine koyma o zaman kablolari kiriliyor boununda tasi stetaskop gibi...

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
191
Kardesim cebime falan koymadim nereden biliyorsun cebime koydugumu.

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
191
Arkadaslar bu kutu cikmasi tabirini ilk kez duydum diger kulakliklar nerden cikyor onlar da kutudan?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Stok kulaklik galaxy note10 da galaxy earduds kutudan cikiyor.

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
191
Okurbaba lehimle demissin nasi lehimlicem tatif eder misn

egee358

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Bende de 7 aydır kullandığım mate 20 lite kulaklığı var hep cebime koyarım (kot pantolon cebine) üstüne oturdum çektim falan hiçbir şey olmadı daha hala kullanıyorum nasıl 2 ayda bozdun acaba farklı mı ?

crna

Asistan
Reaksiyon puanı
191
Bilmiyorum ki valla biri calismiyor. Sanirim ben cok kullaniyorum. Nazik de davrandim. :(

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
İntus al a101 de 35TL....

Sarji daha cok gidiyor .

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
Okurbaba lehimle demissin nasi lehimlicem tatif eder misn
İki farklı sebepten çalışmaz, soketi veya içindeki kablodan dolayı, eğer iç kablo ise sıkıntı;
Kulaklığa zarar vermeden kulağa taktığımız kısmı çıkarılır (çok dikkatli ol kırabilirsin), orada yerinden çıkmış olan kablo yeniden + -'sine bakılarak lehimlenir
Eğer ucundan dolayı ise:

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,359
Ne varsa eskilerde var sözü varya Bu konuya Cukkkk diye oturuyor.

Şuana kadar Kullandığım Kulaklıklardan Kutudan çıkan en uzunömürlü kaliteli kulaklık Sony Ericsson W810i telefonunun kulaklığı olmuştur. Neredeyse aralıksız 6 yıl bana hizmet etmiştir. Ve en sonda Telefona giren kısımda 2 adet kauçuk kol kırıldığına göre Hizmetini sona erdirmiştir.

s-l640.jpg

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910

Şuana kadar Kullandığım Kulaklıklardan Kutudan çıkan en uzunömürlü kaliteli kulaklık Sony Ericsson W810i telefonunun kulaklığı olmuştur. Neredeyse aralıksız 6 yıl bana hizmet etmiştir. Ve en sonda Telefona giren kısımda 2 adet kauçuk kol kırıldığına göre Hizmetini sona erdirmiştir.

Ekli dosyayı görüntüle 83625
O uç ile aynı bir sony ericson telefonuna ait bir kulaklık dönüştürücü var evde ve hem telefon hemde kulaklık+dönüştürücü çalışıyor.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,873
Ben Huawei'nin Y6 2018'den çıkma kulaklığını kullanıyorum, telefonda ve laptopta o kulaklığı kullanıyorum baz ve tizi çok iyi bana göre fakat masaüstüde ses kalitesi tırt. Mikrofon kalitesi güzel ama malzeme kalitesi iyi değil.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,873
Millet kulaklik su an calisiyor demek ki arada calisiyor arada calismiyor artik ne olduysa umarim bole devam eder calismaya

EHS61ASFWE-For-samsung-galaxy-S5830-original-universal.jpg_350x350.jpg

Şu kulaklıktan uyuz oluyorum gerçekten, kulaklığın bir kısmı çalışmıyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Ben Huawei'nin Y6 2018'den çıkma kulaklığını kullanıyorum, telefonda ve laptopta o kulaklığı kullanıyorum baz ve tizi çok iyi bana göre fakat masaüstüde ses kalitesi tırt. Mikrofon kalitesi güzel ama malzeme kalitesi iyi değil.
Pcnin jak kartinda direncler var ondan tirt pcdeki ses karti tirt telde,tablette dene.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pcnin jak kartinda direncler var ondan tirt pcdeki ses karti tirt telde,tablette dene.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910

Benim bilgisayardan aldığım ses telefonuma göre (6s+) kat kat daha yüksek.

O nasıl oluyor o zaman ?

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,873

Biliyorum @ConfickerBelasi, eski anakartım ile de aynısı oluyordu. Bu büyük ihtimalle tam olarak uyumlu olmadığından olabilir. Dedim zaten telefonda ve laptopta güzel çalışıyor diye, al ve bak. Benim laptopumda sadece tek 3.5mm jak girişi var ve güzel çalışıyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Ses chipinin kalitesi sese etki eder realtek alc 888 iyi ses veriyor 775i945gz de o var.

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159

Ekli dosyayı görüntüle 83625
o kulaklık hpm-70 biliyorum. efsane kulaklıktır. hala kullanırım.
aksi gibi de ucu oldukça sorun çıkarırdı. zorlamaya gelmezdi hemen temassızlık başlardı. kolonya ile siler siler dururduk :D ama tek sokette hem usb, hem ses girdi çıktısı hem klavye takılabilen efsane sony arabirimini kullanıyordu.
bi de ilk silikon olması nedeni ile üzerindeki filtre çabuk düşerdi. ama kablosu kopmaz sürücüleri bozulmaz 4 gram olduğu için de kulağa hiç baskı yapmazdı. şimdi mdr xb50 var. bası tizi allah için daha iyi. ama resmen derisi döküldü :D

Benim bilgisayardan aldığım ses telefonuma göre (6s+) kat kat daha yüksek.

O nasıl oluyor o zaman ?
o dirençler ses kalitesine değil yüksekliğine etki eder ve direnç değil pc lerde çıkış koruması odluğu için telefon kulaklığını tanıyıp gerilimi otomatik düşürdüğü bi sistem var. bu olmazsa ya kulaklık yanar ya ses çipi,
sizin kulaklık 32 r değerinden yüksektir büyük ihtimal ondan pc daha iyi ses vermiştir. 16 ve aşağısı sürücüde pc den çıkan ses çok düşer. düşmezse basslar boğulmaya başlar ve ya kulaklık ya ses kartı yanar.

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,910
o dirençler ses kalitesine değil yüksekliğine etki eder ve direnç değil pc lerde çıkış koruması odluğu için telefon kulaklığını tanıyıp gerilimi otomatik düşürdüğü bi sistem var. bu olmazsa ya kulaklık yanar ya ses çipi,
sizin kulaklık 32 r değerinden yüksektir büyük ihtimal ondan pc daha iyi ses vermiştir. 16 ve aşağısı sürücüde pc den çıkan ses çok düşer. düşmezse basslar boğulmaya başlar ve ya kulaklık ya ses kartı yanar.
Ses kartları namına bilgim yok denecek kadar az olduğundan çok birşey anladığımı söyleyemem ama yinede sağol, kabaca değerleri ile alakalı diyebiliriz.