Birinde Google servisleri yok,diğeri ülkemizde garantili satılmıyor.Birini tercih et desen Oppo **** X2 Pro alırdım.3k 10 bit amoled ekran,120hz ekran hızı, Snapdragon 865 işlemci,12gb ram ile Oppo **** X2 Pro garanti olayını kafaya takmayan biri için ömürlük bir cihaz.Arkadaşlar yine ben ve acayip sıkıcı sorularım
Bana herzaman yardım ettiniz çok iyisiniz
Huawei Mate 40 Pro mu yada Oppo **** 2x Pro mu?
Birinde Google servisleri yok,diğeri ülkemizde garantili satılmıyor.Birini tercih et desen Oppo **** X2 Pro alırdım.3k 10 bit amoled ekran,120hz ekran hızı, Snapdragon 865 işlemci,12gb ram ile Oppo **** X2 Pro garanti olayını kafaya takmayan biri için ömürlük bir cihaz.
Huawei de Google ve servisleri mevcut değil.Bu nedenle Oppo diyorum.Arkadaşlar yine ben ve acayip sıkıcı sorularım
Antutuya çok takılma derim.Dxomark benim gözümde balon bir site.Bu site 12 Pro Max gibi Dolby vision hdr video çeken bir cihaz varken Videosu çok iyi olmayan Mate 40 Pro yu birinci yapıyor.Bu sitenin yaptığı değerlendirmelere ben inanmıyorum.Huawei antutuda 661000 puan Oppo 589000 puan alıyor Huawei Kamerada domax da 1.ci oppo 5.ci seçildi
Sende haklısınAntutuya çok takılma derim.Dxomark benim gözümde balon bir site.Bu site 12 Pro Max gibi Dolby vision hdr video çeken bir cihaz varken Videosu çok iyi olmayan Mate 40 Pro yu birinci yapıyor.Bu sitenin yaptığı değerlendirmelere ben inanmıyorum.
Peki neden mesela?Ben Olsam Mate 40 Pro Alırdım.
Selam kardeşim yardımına ihtiyacım varBirinde Google servisleri yok,diğeri ülkemizde garantili satılmıyor.Birini tercih et desen Oppo **** X2 Pro alırdım.3k 10 bit amoled ekran,120hz ekran hızı, Snapdragon 865 işlemci,12gb ram ile Oppo **** X2 Pro garanti olayını kafaya takmayan biri için ömürlük bir cihaz.
Neden bilmeden P40 aldınız ki?Selam kardeşim yardımına ihtiyacım var
P 40 değil Mate 40 pro hoşuma gitmişti dizayn gibi şeyleriNeden bilmeden P40 aldınız ki?
İade etmenizi öneririm.P 40 değil Mate 40 pro hoşuma gitmişti dizayn gibi şeyleri
Ben avusturyadayım burda öyle olmuyor ben antıtu geekbench youtube google nasıl indiririm? Oluyormuş ama nasıl?İade etmenizi öneririm.
Huawei alınmaz artık be oppo **** 2x hakkında pek bi bilgim yok ama alınmaz artık siz üzülürsünüzArkadaşlar yine ben ve acayip sıkıcı sorularım
Ben avusturyadayım burda öyle olmuyor ben antıtu geekbench youtube google nasıl indiririm? Oluyormuş ama nasıl?
Çok teşekkür ederim ama bende yüklenmiş usb yokki
ÜzüldümdeHuawei alınmaz artık be oppo **** 2x hakkında pek bi bilgim yok ama alınmaz artık siz üzülürsünüz
Apkpure,aurora store,moreapps,appsearch gibi unsurlarda uygulamaları yükleyebilirsin ama çalışırmı emin değilim.Ben Huawei alarak hata yaptığını düşünüyorum.Oppo **** x2 pro,Oneplus 8 pro gibi üst düzey cihazlar varken Google servisleri olmayan bir cihaza para vermek mantıklı değil.Selam kardeşim yardımına ihtiyacım var
Peki arama modu yok galiba bu cihazda bu yazdığın sayfalara nasıl ulaşırım? Evet çoook büyük hata yaptımApkpure,aurora store,moreapps,appsearch gibi unsurlarda uygulamaları yükleyebilirsin ama çalışırmı emin değilim.Ben Huawei alarak hata yaptığını düşünüyorum.Oppo **** x2 pro,Oneplus 8 pro gibi üst düzey cihazlar varken Google servisleri olmayan bir cihaza para vermek mantıklı değil.
Moreapps ı Appgallery den indirebilirsin.Aurora store u Google dan apk olarak indirip kuruyorsun.Apkpure da aynı Aurora store gibi onuda Apk olarak indiriyorsun.Appsearch Huawei tarayıcısında var zaten.Elden çıkartabiliyorsan çıkarmanı tavsiye ederim.Peki arama modu yok galiba bu cihazda bu yazdığın sayfalara nasıl ulaşırım? Evet çoook büyük hata yaptım
Peki arama motoru yok nasıl arayacam bunlarıMoreapps ı Appgallery den indirebilirsin.Aurora store u Google dan apk olarak indirip kuruyorsun.Apkpure da aynı Aurora store gibi onuda Apk olarak indiriyorsun.Appsearch Huawei tarayıcısında var zaten.Elden çıkartabiliyorsan çıkarmanı tavsiye ederim.
Huawei tarayıcısından Google a girip orda arayacaksın.Peki arama motoru yok nasıl arayacam bunları
Huawei tarayıcısından Google a girip orda araya
İsmi Tarayıcı.Tamam ama ismi ne huawei tarayıcısının
Oppo **** X2 Pro öneririm.Arkadaşlar yine ben ve acayip sıkıcı sorularım
Ben Huawei Mate 40 Pro aldımBütçeniz ne kadar
Sağlam telefon ama google play yok ama sizlerin yardımıyla onlarıda indirdimBen Huawei Mate 40 Pro aldım