Ben işyeri deki arkadaş için araştırmıştım biz 1300 tl ye aldık güzel bir diyet ve çok şık bir telefon j7 ile kararsız kalmıştık p9 Seçtik hatta abartı gele bilir ama ben 6s kullanıyorum ara yüz performansı hiç sıkıcı değil yani 6s kullanıyorum ve buney demedim tabi oyun performansını bilemeyecem ben öneririm o fiyataMerhaba, 1.230 tl'ye Huawei Türkiye garantili Huawei P9 Lite 2017 alınır mı?
Samsung Galaxy C5 Pro Dual Sim (İthalatçı Garantili) Fiyatıalma.
c5 pro al.
Siz yazınca inceledim, gr5 2017 daha üstün özelliklere sahip görünüyor. P9 lite 2017 yerine 200 TL fark verip bunu almak mantıklı gibi.bende bu cihaza bakmıştım nasıl diye araştırdım ama pek kotu diyen de yok ve huawei gr5 2017 nasıl sizce onda da çift kamera var
vallaa ilk basta bende oyle dedim ama sankı bu gr5 2017 iyi gibi geldi tabı arastırmak yada kullanıp bakan varmı bunu bılmıuuyor sormak lazımSiz yazınca inceledim, gr5 2017 daha üstün özelliklere sahip görünüyor. P9 lite 2017 yerine 200 TL fark verip bunu almak mantıklı gibi.
modelin yurtdışı adı "Huawei Honor 6X"vallaa ilk basta bende oyle dedim ama sankı bu gr5 2017 iyi gibi geldi tabı arastırmak yada kullanıp bakan varmı bunu bılmıuuyor sormak lazım