- Konuyu başlatan
O alttaki sanal tuşlara LG deki gibi kısayol atayabiliyor muyuz sizde bildirimler var sanki doğrumu o ?Mobil wifi hotspot ayarlarından bir kaç görüntü:
![]()
![]()
![]()
![]()
Evet, bazen oluyor. G2'den kazandığım bazı alışkanlıklar bunda olmadığı için eksiklik hissediyorum. Olmazsa olmaz mı olduğu tartışılır. Mesela kızılötesi ile QuickRemote olsaydı keşke. Daha hızlı şarj olabilirdi.Teşekkürler son olarak cihazda beğenmediğiniz veya olsaydı iyi olurdu dediğiniz bir özellik var mı ?
Phonearenada 2.5 saatte sarj olduğu yazmışlar oha dedim benim külüstür Samsung S6310 bile 2 saatte sarj oluyor bence de olabilirdi sen 23.30 da sarjdan çıkardıysan şuan sarjı iyi düzeyde abi %92 felanEvet, bazen oluyor. G2'den kazandığım bazı alışkanlıklar bunda olmadığı için eksiklik hissediyorum. Olmazsa olmaz mı olduğu tartışılır. Mesela kızılötesi ile QuickRemote olsaydı keşke. Daha hızlı şarj olabilirdi.
Hiç kullanmazsan 80-85dk'da doluyor. Kullanırsan 3-5 saate çıkabilir, hatta şarjda kullanırken şarjın düştüğü bile oluyor.Phonearenada 2.5 saatte sarj olduğu yazmışlar oha dedim benim külüstür Samsung S6310 bile 2 saatte sarj oluyor bence de olabilirdi sen 23.30 da sarjdan çıkardıysan şuan sarjı iyi düzeyde abi %92 felan
Hocam sen de ekran suresi paylasir misin tam sarj edip. Neleri kullandigini da gosterirsen iyi olurTelefona yeni guncelleme geldi guncelledim sarz problemim cozuldu masaalah insaalah boyle devam eder
Sizde nasil bir sarj problemi vardi? Guncellemeden sonra duzeldi demissiniz. Bir de telefon kapaliyken alarm caliyor mu? TesekkurlerTelefona yeni guncelleme geldi guncelledim sarz problemim cozuldu masaalah insaalah boyle devam eder
Buna cevap verebilmem için telefonu 3 sene kullanmam lazım. 2 telefon da 3 yıl rahat kullanılabilir bence. G2, 2.5 yıl rahat çalıştı, hiç sıkıntı çıkarmadı. G5 veya P9, en az G2 kadar dayanır diye düşünüyorum ama deneyimlemeden söylemek yanlış. Ben üretmedim, o yüzden kesin bir şey diyemem.Hocam ben g5 ile p9 arasında kaldım öyle çok aşırı oyun oyanayan birisi değilim ama oynadigimda da sıkıntı olmasın yani ve bir de hızlı olsun istiyorum şimdi tabi o devirler geçti belki ama zamanında s4 kullandım ve korkuyorum artıkaldığım telefonda 3 sene geçince hala aynı olsun istiyorum ya da kullanımda hissedilmeyecek kadar bi fark olsun. Istediklerim bunlar baya araştırdım ama hala kararsızım g5 mi p9 mu bilemiyorum p9 hoşuma gidiyo ama g5teki s820de beni durtuyor yardımcı olursanız çok sevinirim
Sorun değilde sadece bir soruFarklı bir konuyla ilgili sorunun varsa, yeni konu açmalısın.
Anladim hocam peki bi sey sorcam sen ne zamandir kullaniyosun ve arayuzde ya da uygulamalarda tekleme yasadin mi? Ayrica telefon baya ince cok guzel ama saglam mi peki dayanikliligi hakkinda ne soyleyebilirsin? Simdiden tesekkur ederimBuna cevap verebilmem için telefonu 3 sene kullanmam lazım. 2 telefon da 3 yıl rahat kullanılabilir bence. G2, 2.5 yıl rahat çalıştı, hiç sıkıntı çıkarmadı. G5 veya P9, en az G2 kadar dayanır diye düşünüyorum ama deneyimlemeden söylemek yanlış. Ben üretmedim, o yüzden kesin bir şey diyemem.
Konu açarsan daha iyi cevaplar alabilirsin. Bu tarz bildiğim bir oyun yok.Sorun değilde sadece bir soru
Clash of clans a benzeyen oyunlar nelerdir. Köy kurup savasabilecegim. Ama offline olacak.
8 Mayıs'ta aldım. Şimdilik takılma yaşamadım. iOS akıcılığı var. Animasyonları da hızlandırdım. Facebook bile saniyesinde açılıyor.Anladim hocam peki bi sey sorcam sen ne zamandir kullaniyosun ve arayuzde ya da uygulamalarda tekleme yasadin mi? Ayrica telefon baya ince cok guzel ama saglam mi peki dayanikliligi hakkinda ne soyleyebilirsin? Simdiden tesekkur ederim![]()
Akici olmasi gercekten guzel. Saglam gibi dedigine gore de. Alcam ben buyuk ihtimal kilif falan da bakmistim n11de var birkac tane pek begenmedim gerci ama aliexpressde bir iki tane guzel gordum tabi ne kadar surede gelir bilememama alirsam telefonu kilif getirtcem istersen deneyimimi yazarim. Cok tesekkur ederim bu arada kafamdaki soru isaretlerini giderdin. Ya bide zevk meselesi biliyorum ama telefonu alirsam hepsiburadadan ithalatci garantili alcam bi tek gold rengi var sence nasil durur?
Ne kadara aldinizBenimki Almanya ürünü. Maalesef kılıf çıkmadı.
Hoparlörü iyi kalitede. Bluetooth kulaklık kullandığım için kulaklığını kullanmıyorum. Müzik de dinlemiyorum. O yüzden bununla ilgili bir deneyimim yok.Hocam telefon harikaymis sadece burasi degil yani kime sorduysam nerde arastirdiysam herkes memnun yani ama aklimda tek bi soru kaldi ses kalitesi nasil kulaklikla muzik deneyiminizden bahseder misiniz ve bide icinden cikan kulaklik nasil