Huawei P9 Kullanıcılar Kulübü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gokmenkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aleykümselam. Telefon Hakkında kısmına gelip, derleme numarasına 7-8 kez basarak geliştirici seçeneklerini aktif edebilirsiniz. Ayarlar'a geri döndüğünüzde Telefon hakkında yazısının üstünde belirecek. Yalnız oradaki her ayarı kurcalamamak lazım. Dikkatli kullanın.

Bu ekran ışık olayını önceki postlarımdan birinde size sormuştum zaten. Bence pil tasarrufu açısından kapalı olması daha uygun.
Sadece o özelliği deaktif ettim.
Teşekkürler.

bartreew01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vodafone. Com dan tarifeye ek sipariş verdim red üyesi olduğum için 2bin tlye ve taksitli ama gri rengi seçtiğimde gümüş olarak gözüküyor bir türlü düzeltemedim aynı sorunu yaşayan varsa doğru renk geldi mi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Vodafone. Com dan tarifeye ek sipariş verdim red üyesi olduğum için 2bin tlye ve taksitli ama gri rengi seçtiğimde gümüş olarak gözüküyor bir türlü düzeltemedim aynı sorunu yaşayan varsa doğru renk geldi mi
Gümüş de gri olduğu için karışıklık olabilir. Titanyum gri seçeneğini mi seçtin?

bartreew01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gümüş de gri olduğu için karışıklık olabilir. Titanyum gri seçeneğini mi seçtin?
İki renk seçeneği vardı benimde istediğim titanyum gri sitede onu gri olarak gösteriyor beyazıda gümüş olarak mesaj attım ama umarım dönerler

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İki renk seçeneği vardı benimde istediğim titanyum gri sitede onu gri olarak gösteriyor beyazıda gümüş olarak mesaj attım ama umarım dönerler
Sadece gri yazıyorsa, titanyum değildir belki. 2 tane beyaz var, birinin arkası gümüş metal, diğeri seramik beyaz.

bartreew01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sadece gri yazıyorsa, titanyum değildir belki. 2 tane beyaz var, birinin arkası gümüş metal, diğeri seramik beyaz.
Görselleri var renk seçeneğine göre sitesinden baksan görürsün ama kafamı çok karıştırdı istediğim çıkmazsa göndericem direk

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Görselleri var renk seçeneğine göre sitesinden baksan görürsün ama kafamı çok karıştırdı istediğim çıkmazsa göndericem direk
Sadece gri yazıyorsa itiraz ederken sıkıntı yaşatabilirler. Umarım sıkıntı çıkmaz renginde.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Son güncelleme ile gelen değişikliklerden birisi:4G yerine artık 4.5G yazıyor.
b2d399d6c9e87e151ae2b0354f45bab2.jpg

sax105d7243

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Gündüz, yüksek ışıkta ekranı ağartmasının sebebini buldum ve kapadım. "Gün ışığında okunabilirliği artırır" ayarından kaynaklanıyormuş. Aslında güzel ayar ama her zaman gerekli olmuyor. Renkleri ağartıp görüntü kalitesini bozuyor. Bu ayar, sadece okuma zorluğu çekerken açılmalı.
c1e2ca2e3c1306832b49b09b22b86bcd.jpg
Hocam bende bu menu yok ayarlarda. (Gelsitirici secenekleri)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam 1.8 gb lik bi gumcelleme var FULL sürüm.
Bide 138 lik var farklari ne.
Benimki cift simli model. Asagidaki 3 noktaya basinca cikiyo full surum.
6.0.1 olabilir, 7.0'ın hemen geleceğini düşünmüyorum ama yükleyin bakalım neymiş?

sax105d7243

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Full le normal arasinda hicbir fark yok. Oraya yazmislar fixes faln diye bi artisi veya eksisi yok.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Full le normal arasinda hicbir fark yok. Oraya yazmislar fixes faln diye bi artisi veya eksisi yok.
1.8GB iyileştirme güncellemesi mi olurmuş? Kayıt bilgilerini çekip atar mısın? Bakayım ne değişiklik varmış.

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Kısaca anlatayım küçük güncelleme direk telefon üzerindeki yazılımın üstüne kuruluyor fix gibi düşün. Büyük olan da şuan telefonun içinde ki rom la beraber yeni özelliklerin geldiği ve hataların giderildigi tüm rom paketini kapsıyor. Küçüğü indirip kurun. Diğeri full rom paketini kapsıyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kısaca anlatayım küçük güncelleme direk telefon üzerindeki yazılımın üstüne kuruluyor fix gibi düşün. Büyük olan da şuan telefonun içinde ki rom la beraber yeni özelliklerin geldiği ve hataların giderildigi tüm rom paketini kapsıyor. Küçüğü indirip kurun. Diğeri full rom paketini kapsıyor
Bu cihazda, küçük ya da büyük indirme seçeneği yok, gönderilen güncellemeyi indiriyor sadece. Bana 138mB geldi, arkadaş L19 kullanıyor, ona 1.8gB gelmiş.. Yani ya 1.8gB iyileştirme ya da direkt yeni sürüm güncellemesi..
Normal rom boyutu 1.49gB olan telefona da 1.8gB iyileştirme nasıl gelir anlamak mümkün değil.

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Bu cihazda, küçük ya da büyük indirme seçeneği yok, gönderilen güncellemeyi indiriyor sadece. Bana 138mB geldi, arkadaş L19 kullanıyor, ona 1.8gB gelmiş.. Yani ya 1.8gB iyileştirme ya da direkt yeni sürüm güncellemesi..
Normal rom boyutu 1.49gB olan telefona da 1.8gB iyileştirme nasıl gelir anlamak mümkün değil.
Ss de gözüküyor zaten en yeni tam paketi indir diye işte 138 mb güncellemesini de kapsayan en son çıkan full paket. Zaten kendiliğinden gelmez Ss gösterdiği gibi menü ayarlardan en son tam paketi indire basmış. İlk tam rom 1.49 GB olmuş olabilir. 1.8 lik önceden gelen tüm güncellemeleri de kapsayan bir rom değerler normal.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ss de gözüküyor zaten en yeni tam paketi indir diye işte 138 mb güncellemesini de kapsayan en son çıkan full paket. Zaten kendiliğinden gelmez Ss gösterdiği gibi menü ayarlardan en son tam paketi indire basmış. İlk tam rom 1.49 GB olmuş olabilir. 1.8 lik önceden gelen tüm güncellemeleri de kapsayan bir rom değerler normal.
Benim cihazda sistem öyle çalışmıyor. Misal o butona ben bastığımda güncelleme yok diyor.. Yani en yeni tam paketi indir'e tıklayınca rom'un tamamını değil, gönderilen paketi indiriyor sadece.. Parça mı indirmek istersin, sıfırdan mı indirmek istersin gibi bir seçenek yok..
Yani benim cihazda yok..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam 1.8 gb lik bi gumcelleme var FULL sürüm.
Bide 138 lik var farklari ne.
Benimki cift simli model. Asagidaki 3 noktaya basinca cikiyo full surum.
Direkt yeni pakete tıklayınca 138mB mı gösteriyor? Onun SS'sini atar mısın? Eğer öyleyse L09 ile L19 arasında işleyiş farkı var demektir.

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Benim cihazda sistem öyle çalışmıyor. Misal o butona ben bastığımda güncelleme yok diyor.. Yani en yeni tam paketi indir'e tıklayınca rom'un tamamını değil, gönderilen paketi indiriyor sadece.. Parça mı indirmek istersin, sıfırdan mı indirmek istersin gibi bir seçenek yok..
Yani benim cihazda yok..
Cihazlar farklı olduğu için güncelleme çektiği sunucular da farklı sanırım

sax105d7243

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim telefonda ekranın orta kısmı parmağınla kaydırınca pek iyi kaymiyo. Ama kenalrla kolayca kayiyo ekranda kotruyucu cam yok sizce sıkıntı olurmu?

musoceans

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar bu telefona tam uyumlu ekran koruyucu yada film nneyse varmıdır??? siz ne kullanıyorsunuz... uyumlu alclap die bir marka var ama oda türkiyede yok benim bildiğim... yardımmm...???

sax105d7243

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam telefonda gece modu gibi bir özellik varmi. Yani aksam karanlıkta facebook ta falan gezinirken beyaz tema gözümü çok ağritiyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hocam telefonda gece modu gibi bir özellik varmi. Yani aksam karanlıkta facebook ta falan gezinirken beyaz tema gözümü çok ağritiyor.
Akşamları parlaklığı kısıp, ekran ayarlarından ekran sıcaklığını arttırabilirsin.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaşlar bu telefona tam uyumlu ekran koruyucu yada film nneyse varmıdır??? siz ne kullanıyorsunuz... uyumlu alclap die bir marka var ama oda türkiyede yok benim bildiğim... yardımmm...???
Kavisli kenarlara sahip olduğundan tam uyumlu ekran koruyucu fazla bulunmuyor. Genelde ekrandan daha küçük, sadece ekranın düz kısmına oturacak şekilde tasarlanmış koruyucular var. Onların da çakmaları, kenarlardan boşluk yapıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...