Huawei p9 alacam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AuTurhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AuTurhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Beyler merhaba. Telefonu kamera ve internette arastirma yapmak icin kullanacagim(arada bir sosyal medya). Oyun falan oynamayi dusunmuyorum. Ancak sar degeri beni endiselendiriyor. Sizce almalimiyim.almayacaksam baska bir oneriniz var mi?
+ithalatci garantili alsam kulaklik veriyorlar mi?

Yunus Emre MARŞ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
bu telefonu tercih ettiğine göre bütcen yüksek daha kaliteli ve sar değeri düşük birçok telefon bulabilirsin piyasada.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Beyler merhaba. Telefonu kamera ve internette arastirma yapmak icin kullanacagim(arada bir sosyal medya). Oyun falan oynamayi dusunmuyorum. Ancak sar degeri beni endiselendiriyor. Sizce almalimiyim.almayacaksam baska bir oneriniz var mi?
SAR değerinden endişelenmene gerek yok. Beğendiysen alabilirsin. Kapalı kutu aldıktan sonra nereden aldığın farketmez, hepsinden kulaklık çıkar.

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
İkinci el kelepir iPhone 6 bulabilirsin veya İthalatçı garantili Note5 veye LG G5 tercih edilebilir.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Huawei'nin merceği gerçekten çok güzel.Hoparlör dizaynı da güzel.:)

AuTurhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Google Pixel in kamerasi birinci olmus beklenir mi sizce 3000 i gevmedigi surece alabilirim

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
benim şuan ki telefonun sar değeri yüksek.konuşurken 1o dakika dan sonra kulakta ,başta ağrı yapıyor.sar değeri düşük telefon almanı tavsiye ederim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
benim şuan ki telefonun sar değeri yüksek.konuşurken 1o dakika dan sonra kulakta ,başta ağrı yapıyor.sar değeri düşük telefon almanı tavsiye ederim.
Benimki de yüksek ama yarım saat de konuşsam bir ağrı ya da rahatsızlık duymuyorum. Farklı bir rahatsızlığınız olabilir(kesin var demiyorum). Doktora görünmenizde fayda var.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Benimki de yüksek ama yarım saat de konuşsam bir ağrı ya da rahatsızlık duymuyorum. Farklı bir rahatsızlığınız olabilir(kesin var demiyorum). Doktora görünmenizde fayda var.
ama bu sadece telefonla konuşurken oluyor.sanırım bünyeyle alakalı durum.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
ama bu sadece telefonla konuşurken oluyor.sanırım bünyeyle alakalı durum.
Öyleyse test edin. Çevrenizden, sizin telefonunuzdan daha yüksek SAR değeri olan bir telefon ile görüşme yapın mesela. Ağrı artacak mı? gözlemleyin. Daha sonra daha düşük SAR değeri olan bir telefon ile görüşme yapın. Sonuçları karşılaştırın.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Hayatınızda SAR değerinden çok daha zararlı onlarca şey var.. Dikkat etmeye onlardan başlayabilirsiniz..

AuTurhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ithalatci garantii almayi dusunuyorumve sar degeri sanirim fazladan anteni oldugi icin fazlaymis aslinda fazladan anteni olmasi iyi bisey :D

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
axon 7 öneririm sana ya da ...

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Öyleyse test edin. Çevrenizden, sizin telefonunuzdan daha yüksek SAR değeri olan bir telefon ile görüşme yapın mesela. Ağrı artacak mı? gözlemleyin. Daha sonra daha düşük SAR değeri olan bir telefon ile görüşme yapın. Sonuçları karşılaştırın.
Bu akşam arkadşatan aldığım eski telefon LG -T505 ile yaklaşık 25 dakika görüşme yaptım.hiç öyle ağrı falan olmadı.ağrı yapan telefonum sony neo v. şuanda s7 edge almayı düşünüyorum.umarım aynı sorunla karşılaşmam

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu akşam arkadşatan aldığım eski telefon LG -T505 ile yaklaşık 25 dakika görüşme yaptım.hiç öyle ağrı falan olmadı.ağrı yapan telefonum sony neo v. şuanda s7 edge almayı düşünüyorum.umarım aynı sorunla karşılaşmam
Sizin telefonun kafa SAR değeri 1.10W/kg iken arkadaşınızın telefonu, 0.84W/kg.

Arada çok fark olmamasına rağmen sizinki daha yüksek ve ağrı yapıyor. Bir de, 1.10W/kg'dan yüksek bir telefonla görüşme yaparak deneyin. Eğer yine ağrı olmazsa, kendi telefonunuzda da sıkıntı olabilir. Benim telefonum 1.43W/kg değerine sahip olmasına rağmen 30dk'lık görüşmelerimde dahi rahatsız etmiyor mesela.

Dipnot: Ben SAR değerine takılan biri değilim, umrumda olmaz, çünkü kalitesiz telefonlar almıyorum. Sadece sizde baş ağrısı yaptığı için işin içinde başka bir şey olabilir mi diye araştırıyoruz.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Sizin telefonun kafa SAR değeri 1.10W/kg iken arkadaşınızın telefonu, 0.84W/kg.

Arada çok fark olmamasına rağmen sizinki daha yüksek ve ağrı yapıyor. Bir de, 1.10W/kg'dan yüksek bir telefonla görüşme yaparak deneyin. Eğer yine ağrı olmazsa, kendi telefonunuzda da sıkıntı olabilir. Benim telefonum 1.43W/kg değerine sahip olmasına rağmen 30dk'lık görüşmelerimde dahi rahatsız etmiyor mesela.

Dipnot: Ben SAR değerine takılan biri değilim, umrumda olmaz, çünkü kalitesiz telefonlar almıyorum. Sadece sizde baş ağrısı yaptığı için işin içinde başka bir şey olabilir mi diye araştırıyoruz.
şuan yeni telefon almayı düşünuyorum.samsung s7 edge .bunun sar değerleri nasıl ?yeni telefonumda aynı sıkıntıyı yaşamak istemıyorum

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
S7 Edge SAR değeri :
ABD'ye göre 1.17w/kg
Avrupa'ya göre 0.26W/kg
Arada bu kadar fark olması düşündürücü. Avrupa maks sınırı 2.0 iken, Abd maks sınırı 1.6w/kg.. Yani Avrupa değerinin daha yüksek olması gerekirdi.. Bu işte bir terslik var.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Sar değerini ne kadar kafaya taktınız arkadaş.Bir sıkıntınız yoksa hiç sorun olmaz ki.Standartların altında zaten.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sar değerini ne kadar kafaya taktınız arkadaş.Bir sıkıntınız yoksa hiç sorun olmaz ki.Standartların altında zaten.
Anlatamıyoruz.. Bazıları da sürekli yangına körükle gidiyor.. Düşünceli görünecekler güya..

exc4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
p9 içerdeki siyah çerçevesiyle nasıl beğendin ve almayı düşünüyorsun ? Göz yok nizam yok heralde 2000 Tl civarı para vereceğim ve içerde öyle çerçeve olacak ? :S