KarabelaGustavo
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 52
Evet beyler başlıkta da gördüğünüz gibi p40 alınır mı kamera ekran falan her şey efso ama google sistemi olmaması beni düşündürüyor
Google uygulamalarını yani drive'ı falan kullanmıyorsanız alabilirsiniz ama başka telefonlara yönelmenizi öneririmEvet beyler başlıkta da gördüğünüz gibi p40 alınır mı kamera ekran falan her şey efso ama google sistemi olmaması beni düşündürüyor
kardeş o fiyatlara 11 pro max alıp geçiceksin. p40 pro , s20 ultra falan o paraların telefonu değil.Evet beyler başlıkta da gördüğünüz gibi p40 alınır mı kamera ekran falan her şey efso ama google sistemi olmaması beni düşündürüyor
Katılıyorumkardeş o fiyatlara 11 pro max alıp geçiceksin. p40 pro , s20 ultra falan o paraların telefonu değil.
Bir telefona 12000 lira vermek hele ki google servisleri olmayan bir cihaza 12000 lira vermek bana mantıklı gelmiyor.Bir telefona 12000 lira vermek gibi bir delilik yapacaksam tercihimi Iphone 11 pro dan yana kullanırım.Cihazdan memnun kalmadım diyelim fazla zarar etmeden elden çıkartırım.P40 proya 12000 lira vereceksin google servisleri olmadığı için apk ile uğraşacaksın,elde çıkarttığında para etmeyecek.P40 pro bana göre kesinlikle alınmaz.Evet beyler başlıkta da gördüğünüz gibi p40 alınır mı kamera ekran falan her şey efso ama google sistemi olmaması beni düşündürüyor
Başka ne eksikleri variPhone 11 Pro alın bence o fiyata kadar çıkmışken. P40 Pro'nun tek eksiği Google değil.
Kesinlikle alınmaz. iPhone 11 Pro veya 11 Pro Max almanızı tavsiye ederim.Evet beyler başlıkta da gördüğünüz gibi p40 alınır mı kamera ekran falan her şey efso ama google sistemi olmaması beni düşündürüyor
Video performansı rakiplerinin gerisinde, hala mono hoparlör kullanıyor ve google servisleri apk olarak yüklense bile düzgün çalışmıyor.Başka ne eksikleri var
İyi olur. Ancak çok foto çekerseniz biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. iPhone 11 pro alın aralarında çok bir fark yok zaten.İPhone 11 pro max 64 gb alsam yeterli olur mu peki oyun oynamıyorum sosyal medya kullanırım netflix te film izlerim seyehat olmadığı sürece filmi indirmem bir de spotify tabii.Resim fotoğraf çekmeyle birlikte hafıza yeterli gelir mi
iPhone 11 pro max in bataryası daha büyük pil konusunda sıkıntı yaşamamak için istiyorum bir de büyük telefona alıştığım için tek düşüncem 64 gb yeterli olup olmayacağıİyi olur. Ancak çok foto çekerseniz biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. iPhone 11 pro alın aralarında çok bir fark yok zaten.
Şuanda sizin elinizdeki telefonun depolaması nedir?iPhone 11 pro max in bataryası daha büyük pil konusunda sıkıntı yaşamamak için istiyorum bir de büyük telefona alıştığım için tek düşüncem 64 gb yeterli olup olmayacağı
Alınmaz. Onu alacağınıza biraz daha ekleyip iPhone 11 Pro ya da iPhone 11 Pro Max almalısınız.Evet beyler başlıkta da gördüğünüz gibi p40 alınır mı kamera ekran falan her şey efso ama google sistemi olmaması beni düşündürüyor
Çok oyun yükleyip,sık sık 4k 60 fps video çekerseniz uzun vadede yetmeyebilir.64 den şüphe ediyorsanız bira paraya kıyıp 256gb olan modelini almanızı tavsiye ederim.iPhone 11 pro max in bataryası daha büyük pil konusunda sıkıntı yaşamamak için istiyorum bir de büyük telefona alıştığım için tek düşüncem 64 gb yeterli olup olmayacağı
iPhone 11 Pro ve Pro Max ikiside günü çok rahatlıkla çıkarıyor. Pil konusunda 11 Pro kesinlikle sizi üzmez. Büyük bir cihaz istiyorsanız iPhone 11 Pro Max, küçük cihaz istiyorsanız iPhone 11 Pro 256GB öneririm. Boyut dışında aralarında fark yok.Ben ikisi arasından iPhone 11 Pro 256GB tercih ederdim.iPhone 11 pro max in bataryası daha büyük pil konusunda sıkıntı yaşamamak için istiyorum bir de büyük telefona alıştığım için tek düşüncem 64 gb yeterli olup olmayacağı
Şuanda Huawei bir telefon kullanıyorum hms gayet iyi gidiyor yavaş yavaş güzel uygulamalar yeni oyunlar geliyorHuawei alınmaz artık, google servisleri olmadan ne yapacan. play store yok yaw.
Hayır yeterli olmaz.İPhone 11 pro max 64 gb alsam yeterli olur mu peki oyun oynamıyorum sosyal medya kullanırım netflix te film izlerim seyehat olmadığı sürece filmi indirmem bir de spotify tabii.Resim fotoğraf çekmeyle birlikte hafıza yeterli gelir mi
şuan kullandığım cihaz iPhone 4 sadece arama ve mesaj işlerim için kullanıyorum uzun süre iyi bir cihaz kullanmadım biraz uzak durup kafa dinlemeye ihtiyacım vardı ama şimdi geri dönüş yapıcam 64 gb yeterli olur mu bilemiyorum oyun oynamıyorum sosyal medya,netflix,spotify ve fotoğraf video 4-5 yıl kullanmayı düşünüyorumŞuanda sizin elinizdeki telefonun depolaması nedir?
Hocam tabi ki yapılır uğraşılır lakin genel kanı 12.000 TL verilen bir cihazda birde bunlarla uğraşmak ne kadar mantıklı başka eksikleri de varken bir de apk indirdiğiniz dosyalarla kurduğunuz bankacılık uygulamalarına güvenebilecekseniz eğer alın o zamanTamamen duygusal! nedenlerle P40 Pro hayalini kursam da önümüzdeki günlerde P40 Lite modelini alacağım. Google servislerinin olmamasının çok sorun olacağını düşünmüyorum. Sürekli kendini geliştiren ve güncelleyen Huawei Mobil servisleri şu an için bazı eksikleri olsa da belki de bundan altı ay sonra bu konudan bahsetmiyor bile olacağız diye düşünüyorum. O parayı verip apk indirmekle mi uğraşacağız diyerek kestirip atmak iyi özelliklere sahip bir telefonu kötülemek ne kadar kolay Zamanında 3,5'luk siyah disketlerle windows 95'e oyun yükleyip oynayan bir nesilden geliyorum. Apk bulup yüklemek beni çok zorlamaz diye düşünüyorum. Siz gençlerin bu her şeyin hazırına konma, aman şununla uğraşmayayım, bu da olsun, şu da olsun tavrınıza bayılıyorum Evet o kadar para veriyorsam uğraşırım abicim. O telefonun altından girip üstünden çıkarım