Huawei p40 pro alınır mı?

KarabelaGustavo

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Evet beyler başlıkta da gördüğünüz gibi p40 alınır mı kamera ekran falan her şey efso ama google sistemi olmaması beni düşündürüyor

Andromedavor

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,339
Şuan için kusursuz telefon yok. Amiral gemisi bir cihaz. Google servislerini ben pek takmıyorum ama alternatif olarak iPhone yada S20 - Note 10 serilerine yönelebilirsin.

Yörük+

Asistan
Reaksiyon puanı
89
Evet beyler başlıkta da gördüğünüz gibi p40 alınır mı kamera ekran falan her şey efso ama google sistemi olmaması beni düşündürüyor
Google uygulamalarını yani drive'ı falan kullanmıyorsanız alabilirsiniz ama başka telefonlara yönelmenizi öneririm

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Bir telefona 12000 lira vermek hele ki google servisleri olmayan bir cihaza 12000 lira vermek bana mantıklı gelmiyor.Bir telefona 12000 lira vermek gibi bir delilik yapacaksam tercihimi Iphone 11 pro dan yana kullanırım.Cihazdan memnun kalmadım diyelim fazla zarar etmeden elden çıkartırım.P40 proya 12000 lira vereceksin google servisleri olmadığı için apk ile uğraşacaksın,elde çıkarttığında para etmeyecek.P40 pro bana göre kesinlikle alınmaz.

Malmedy

Profesör
Reaksiyon puanı
1,059
iPhone 11 pro varken p 40 pro yanında çöp gibi kalır.

The Cyclist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,906
İphone 11 Pro'ya bakmanızı öneririm. 64gb bana yeter derseniz 11 Pro Max bile alınabilir.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Kesinlikle alınmaz. iPhone 11 Pro veya 11 Pro Max almanızı tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka ne eksikleri var
Video performansı rakiplerinin gerisinde, hala mono hoparlör kullanıyor ve google servisleri apk olarak yüklense bile düzgün çalışmıyor.

KarabelaGustavo

Asistan
Reaksiyon puanı
52
İPhone 11 pro max 64 gb alsam yeterli olur mu peki oyun oynamıyorum sosyal medya kullanırım netflix te film izlerim seyehat olmadığı sürece filmi indirmem bir de spotify tabii.Resim fotoğraf çekmeyle birlikte hafıza yeterli gelir mi

Malmedy

Profesör
Reaksiyon puanı
1,059
İPhone 11 pro max 64 gb alsam yeterli olur mu peki oyun oynamıyorum sosyal medya kullanırım netflix te film izlerim seyehat olmadığı sürece filmi indirmem bir de spotify tabii.Resim fotoğraf çekmeyle birlikte hafıza yeterli gelir mi
İyi olur. Ancak çok foto çekerseniz biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. iPhone 11 pro alın aralarında çok bir fark yok zaten.

KarabelaGustavo

Asistan
Reaksiyon puanı
52
İyi olur. Ancak çok foto çekerseniz biraz sıkıntı yaşayabilirsiniz. iPhone 11 pro alın aralarında çok bir fark yok zaten.
iPhone 11 pro max in bataryası daha büyük pil konusunda sıkıntı yaşamamak için istiyorum bir de büyük telefona alıştığım için tek düşüncem 64 gb yeterli olup olmayacağı

Malmedy

Profesör
Reaksiyon puanı
1,059
iPhone 11 pro max in bataryası daha büyük pil konusunda sıkıntı yaşamamak için istiyorum bir de büyük telefona alıştığım için tek düşüncem 64 gb yeterli olup olmayacağı
Şuanda sizin elinizdeki telefonun depolaması nedir?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Çok oyun yükleyip,sık sık 4k 60 fps video çekerseniz uzun vadede yetmeyebilir.64 den şüphe ediyorsanız bira paraya kıyıp 256gb olan modelini almanızı tavsiye ederim.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
iPhone 11 Pro ve Pro Max ikiside günü çok rahatlıkla çıkarıyor. Pil konusunda 11 Pro kesinlikle sizi üzmez. Büyük bir cihaz istiyorsanız iPhone 11 Pro Max, küçük cihaz istiyorsanız iPhone 11 Pro 256GB öneririm. Boyut dışında aralarında fark yok.Ben ikisi arasından iPhone 11 Pro 256GB tercih ederdim.

Realhas_The_GreatFan2

javareal
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,404
Onun yerine iphone 11 pro veya S20 Ultra alın derim.

Huawei alınmaz artık, google servisleri olmadan ne yapacan. play store yok yaw.
Şuanda Huawei bir telefon kullanıyorum hms gayet iyi gidiyor yavaş yavaş güzel uygulamalar yeni oyunlar geliyor

Reaksiyon puanı
6,381
P40 pro'nun tek iyi olduğu şey fotoğraf. Yani tek iyi değil, amiral gemisi olarak verdiği tek amiral gemisi özelliği fotoğraf performansı. **** x2, ekran, fotoğraf hariç kamera, performans, tasarım, stabilite konularında daha iyi. Iphone 11 pro da bakabilirsiniz ama depolama yetmez. Özellikle 11 pro gibi bir telefonda asla yetmez.

Hayır yeterli olmaz.

Son düzenleme:

KarabelaGustavo

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Şuanda sizin elinizdeki telefonun depolaması nedir?
şuan kullandığım cihaz iPhone 4 sadece arama ve mesaj işlerim için kullanıyorum uzun süre iyi bir cihaz kullanmadım biraz uzak durup kafa dinlemeye ihtiyacım vardı ama şimdi geri dönüş yapıcam 64 gb yeterli olur mu bilemiyorum oyun oynamıyorum sosyal medya,netflix,spotify ve fotoğraf video 4-5 yıl kullanmayı düşünüyorum

Reaksiyon puanı
6,381
Bu fiyata ıphone 11 pro max 64 GB almanızı tavsiye etmem. S20 ultra da exynos 990 kullandığı için alınmaz (Exynos kötü diye değil, diğerlerinde çok daha iyi işlemciler olduğu için). Bu bütçeye ya oppo **** x2 alınır ya da ıphone 11 pro 256 GB alınır.

Iphone 11 pro 256 GB Apple'ın sitesinde 12.300 tl. Ya 11 pro ya da oppo **** x2 tavsiye ederim.

bindokuz103

Asistan
Reaksiyon puanı
150
Tamamen duygusal! nedenlerle P40 Pro hayalini kursam da önümüzdeki günlerde P40 Lite modelini alacağım. Google servislerinin olmamasının çok sorun olacağını düşünmüyorum. Sürekli kendini geliştiren ve güncelleyen Huawei Mobil servisleri şu an için bazı eksikleri olsa da belki de bundan altı ay sonra bu konudan bahsetmiyor bile olacağız diye düşünüyorum. O parayı verip apk indirmekle mi uğraşacağız diyerek kestirip atmak iyi özelliklere sahip bir telefonu kötülemek ne kadar kolay :) Zamanında 3,5'luk siyah disketlerle windows 95'e oyun yükleyip oynayan bir nesilden geliyorum. Apk bulup yüklemek beni çok zorlamaz diye düşünüyorum. Siz gençlerin bu her şeyin hazırına konma, aman şununla uğraşmayayım, bu da olsun, şu da olsun tavrınıza bayılıyorum:) Evet o kadar para veriyorsam uğraşırım abicim. O telefonun altından girip üstünden çıkarım :)

KarabelaGustavo

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Tamamen duygusal! nedenlerle P40 Pro hayalini kursam da önümüzdeki günlerde P40 Lite modelini alacağım. Google servislerinin olmamasının çok sorun olacağını düşünmüyorum. Sürekli kendini geliştiren ve güncelleyen Huawei Mobil servisleri şu an için bazı eksikleri olsa da belki de bundan altı ay sonra bu konudan bahsetmiyor bile olacağız diye düşünüyorum. O parayı verip apk indirmekle mi uğraşacağız diyerek kestirip atmak iyi özelliklere sahip bir telefonu kötülemek ne kadar kolay :) Zamanında 3,5'luk siyah disketlerle windows 95'e oyun yükleyip oynayan bir nesilden geliyorum. Apk bulup yüklemek beni çok zorlamaz diye düşünüyorum. Siz gençlerin bu her şeyin hazırına konma, aman şununla uğraşmayayım, bu da olsun, şu da olsun tavrınıza bayılıyorum:) Evet o kadar para veriyorsam uğraşırım abicim. O telefonun altından girip üstünden çıkarım :)
Hocam tabi ki yapılır uğraşılır lakin genel kanı 12.000 TL verilen bir cihazda birde bunlarla uğraşmak ne kadar mantıklı başka eksikleri de varken bir de apk indirdiğiniz dosyalarla kurduğunuz bankacılık uygulamalarına güvenebilecekseniz eğer alın o zaman

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,190
Kimse iphone 11 pro yu önermemiş o fiyata ben önereyim?