TheAzxtech
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
İki telefon arasında kararsız kaldım. P30 lite kendi işlemcisi var kimileri iyi kimileri kötü diyor. Sizce hangisi ve neden alınabilir ?
İki telefon arasında kararsız kaldım. P30 lite kendi işlemcisi var kimileri iyi kimileri kötü diyor. Sizce hangisi ve neden alınabilir ?
Çok teşekkür ederim. Kullanıyor musun peki ona göre bir kaç sorum vardıİkisini de önermem, P30 Lite yerine A70 ya da +100-200 lira ekleyip Mi 9T bakmak daha mantıklı olur.
Çok teşekkür ederim. Kullanıyor musun peki ona göre bir kaç sorum vardı?
A70'te sanırım garanti sorunu yaşayanlar var...Herkese çok teşekkür ederim. SAmsung A70 almayı düşünüyorum fakat kullanan varsa benim için daha iyi olur. Çünkü eski bir Samsung kullanıcısıyım eskiden çok çektim Samsung'dan aynı sorunları yaşayacaksam başka markalara yönelicem mecbur bide telefon hakkında bilgi alırsam iyi olurdu.
hiçbirini önermiyorum çünkü Huawei'nin Lite P Smart ve Y modelleri alınmaz alırsan paranı çöpe atmış olursun Lite modeller zaten çöpün önde gidenidirİki telefon arasında kararsız kaldım. P30 lite kendi işlemcisi var kimileri iyi kimileri kötü diyor. Sizce hangisi ve neden alınabilir ?
bütçe sıkıntım olmasaydı kesinlikle mocha brown veya mavi rengini alırdımXiaomi tercih etmiyorsanız mate 10 pro alabilirsiniz.
128'liktir o 64 gb 3120 tl şuanda keşke 3000'in altına düşse de alsakA70 ya da biraz koyabilirseniz Mate 10 Pro.
Mi 9T 3500'lere çıktı. Alınmaz şu anda.