DagustuN_KE
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 6
Pie güncellemesi alan arkadaşlar, telefonlarına mutlaka hard reset yapsınlar..
Neden?Pie güncellemesi alan arkadaşlar, telefonlarına mutlaka hard reset yapsınlar..
Neden?
Henüz görebildiğim bir problem çıkmadı. Ne gibi bir problem yaşadınız da reset atmak zorunda kaldınız.
kesinlikle p 20 pro al derim . ıphone bendede daha işim olmaz apple le.Merhaba herkese
iphone kullanıcı olarak telefon değiştiricem
p20 pro ile s9+ arasında gidip geliyorum
benim telefondan beklentim uzun süre kullanabilmek ve stabil kalması
arada oyunda onarım
sizce ne yapmalıyım ?
Arkadaşlar 2.el P20 PRO bakıyorum , fiyatı bir kenara bırakırsak , alırken nelere dikkat etmeliyim? Şuan NOTE 4 kullanıyorum ve bunda olmayan özellikler PRO'da mutlaka vardır ve detaylı araştırma yapmadım.
Örneğin eski telefonum Z3 COMPACT'da ekran normal haldeyken kumlama tarzı,yakından bakınca görülebiliyor, yapıyordu gibi gibi misal vermek istedim.
Alıntı yaparak yazarsanız sevinirim.
10 numara telefon p20 pro ama ben gibi p20 arıyorum bulamadım sanırım çıkmıyormus artık. acaba alınırmı boyutu ve fıyatı pro dan hada uygun ama eksileri var.
abi ne alıcaz? samsung pili berbat ı phone berbat . ne alıcagımza kara veremedım bir türlüHocam alabiliyorsan s9+ veya onu alamazsan oneplus6 yada lg g7thinq al p20 düz modeli kesinlikle 3000 dahi ancak eder o da huawei garanti hatrına kesinlikle almamanı tavsiye ederim.
abi ne alıcaz? samsung pili berbat ı phone berbat . ne alıcagımza kara veremedım bir türlü
İlla çok iyi batarya ömrü istiyorsan Moto g7 power’ı falan bekle.abi ne alıcaz? samsung pili berbat ı phone berbat . ne alıcagımza kara veremedım bir türlü
İlla çok iyi batarya ömrü istiyorsan Moto g7 power’ı falan bekle.
S9+ gibi amirallerin gayet iyi batarya ömrü var.
tşk ederım
Samsung genel olarak amirallere en çok önem veriyor zaten...Çokta iyi değil s9+ bil ömrü o bataryanın hakkını vermiyor özellikle kullanıcıları bunu diyor. Mesela note9 optimizasyonu daha iyi diyoruz ama birde şu var iphone'a pahallı diyoruz ama galiba samsung adam akıllı optimizasyonu sadece note9/8 vs veriyor. Bence iphone'a o zaman hiç laf edilmemesi lazım ki eski modellerinde dahi optimizasyonu iyi bir yerde.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Dostum gözükmüyorsun ne yaptın.
O bildiri, VoLTE açık olduğu için görünüyormuş, ayarlardan kapatılabiliyorP20 pro aşağıdaki güncellemeden sonra ekranın sol üstünde HD+ yazısı çıktı ve kaldıramıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?