zeytinim99
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 19
güzel tel ya memnunum
Hayır serviste degistiremedim maalesef cihaz.Yani tekrar orijinal ile tekrar değişse olabilir.
Wifi ile ben de yaparım onu
1 ay oldu Oreo geleli, her şeyden memnunum. Isınma ya da takılma yaşamadım hiç.şuanki sürümü kaç oreo aldımı halen telefonda ısınma varmı taklıma
Odak modu uyarısı geldiği halde Mi5S Plus , LG G4 ve J7 Prime'a da gelmedi. Fakat benim 5Tme geldi ve iPhone 6S'e de gelmiş o iş biraz sıkıntı1 ay oldu Oreo geleli, her şeyden memnunum. Isınma ya da takılma yaşamadım hiç.
Şu an tek sıkıntı kirin platformu için uygulamaların optimizesi geç veya eksik yapılıyor. YouTube uygulamasının son sürümünde 1080p 60fps videolarda ses kayması sıkıntısı yaşadım. Bir önceki sürümde böyle bir problem yok. Ayrıca Instagram'a gelmiş olan odak modu ve öne çıkarılan hikayeler hala bana gelmedi. Hiç bir Huawei cihazına gelmemiş durumda.
Garip bir durum gerçekten. Kullanacağımdan değil ama neden bende yok diyor insanOdak modu uyarısı geldiği halde Mi5S Plus , LG G4 ve J7 Prime'a da gelmedi. Fakat benim 5Tme geldi ve iPhone 6S'e de gelmiş o iş biraz sıkıntı1 ay oldu Oreo geleli, her şeyden memnunum. Isınma ya da takılma yaşamadım hiç.
Şu an tek sıkıntı kirin platformu için uygulamaların optimizesi geç veya eksik yapılıyor. YouTube uygulamasının son sürümünde 1080p 60fps videolarda ses kayması sıkıntısı yaşadım. Bir önceki sürümde böyle bir problem yok. Ayrıca Instagram'a gelmiş olan odak modu ve öne çıkarılan hikayeler hala bana gelmedi. Hiç bir Huawei cihazına gelmemiş durumda.
Şimdi baktım V20'ye de gelmiş
Bende oreo sürümündeyim ve cihaz eskisine göre daha çok ısınıyor. Android 7 de sadece pubg oynarken bir miktar ısınıyordu şimdi webde gezinirken bile ısınabiliyor. Ayrıyetten videoları tam ekran yaptığımda böyle saydam beyaz bir perde geliyor sanki videonun üstüne yarım ekranda izlerken sorun yok renkler canlı tam ekran yapınca sanki projeksiyonun duvara yansıttığı görüntü gibi. Wipe cache falan yaptım düzelmedi.1 ay oldu Oreo geleli, her şeyden memnunum. Isınma ya da takılma yaşamadım hiç.
Video izlerken dediğin perde inme olayını bende bugün farkettim. Telefonun her yerini kurcaladım ama kapatacak hiç bir ayar bulamadım. Benzer bir durum olarak beyaz rengin hakim olduğu uygulamalarda kafasına göre parlaklık ayarını düşürmeyi de yapıyor. Bunları kapatabilmemiz gerek kesinlikle. Henüz bir şey bulamadım daha bugün farkettiğim için. Belki bir ayar vardır.Bende oreo sürümündeyim ve cihaz eskisine göre daha çok ısınıyor. Android 7 de sadece pubg oynarken bir miktar ısınıyordu şimdi webde gezinirken bile ısınabiliyor. Ayrıyetten videoları tam ekran yaptığımda böyle saydam beyaz bir perde geliyor sanki videonun üstüne yarım ekranda izlerken sorun yok renkler canlı tam ekran yapınca sanki projeksiyonun duvara yansıttığı görüntü gibi. Wipe cache falan yaptım düzelmedi.1 ay oldu Oreo geleli, her şeyden memnunum. Isınma ya da takılma yaşamadım hiç.
Reyiz G4 çok anormal bir cihaz yahu öyle kamera devrimi zor gelir daha öyle bir sıçramayı ben bir tek S6'den S7ye geçişte görmüştüm daha başka öyle bir cihaz çıkartan olmadı şahsenİnanırmısınız işyerindeki bir arkadaşta lefe blade x6 diye 500 tl lik bir cihaz var ikimizde youtube dan aynı videoyu açtık onun cihazındaki görüntü resmen fark attı p10 a adam alay etti benle. Daha önce de başka bir arkadaşın lg g4 ü ile kamera karşılaştırması yapmıştık gene ezilmiştim belki önceki yorumlarda bahsetmişimdir. Aldığıma en pişman olduğum cihaz bu oldu ya.
Aynı karşılaştırmayı evdeki G4 ile bende yaptım. Düşük ışıkta ezdi geçti resmen G4 O telefonun kamerası cidden hala çok iyi. Adamlar zamanında çok sağlam yapmış.İnanırmısınız işyerindeki bir arkadaşta lefe blade x6 diye 500 tl lik bir cihaz var ikimizde youtube dan aynı videoyu açtık onun cihazındaki görüntü resmen fark attı p10 a adam alay etti benle. Daha önce de başka bir arkadaşın lg g4 ü ile kamera karşılaştırması yapmıştık gene ezilmiştim belki önceki yorumlarda bahsetmişimdir. Aldığıma en pişman olduğum cihaz bu oldu ya.
Cidden G4 şaka gibi cihaz. G5den flaan daha iyi utanmasa ben V20'ye karşı bile gideri olduğunu gördümAynı karşılaştırmayı evdeki G4 ile bende yaptım. Düşük ışıkta ezdi geçti resmen G4 O telefonun kamerası cidden hala çok iyi. Adamlar zamanında çok sağlam yapmış.
O efekt olayınında aslında çözümü çok basit ama Huawei ayar koymayinca elden bişey gelmiyor. 7.0'da bu kadar ciddi bir oynama yoktu sanırım.
Gerçekten fotoğraf çekimine hayran kalmıştım g4 ün arkadaş piknik alanında ailesiyle birlikte bir fotoğraf çekmiş sanırsın dslr makine. Resimdekilerin gözlerine kadar zoom yapıyoruz kayda değer bir bozulma olmuyor renk doğruluğu falanda mükemmel. Aynı resmi p10 la çekip zoom yapsan ağzı burnu yer değiştirir. Note 5 bile kapışamadı fotoğrafta g4 ile.Reyiz G4 çok anormal bir cihaz yahu öyle kamera devrimi zor gelir daha öyle bir sıçramayı ben bir tek S6'den S7ye geçişte görmüştüm daha başka öyle bir cihaz çıkartan olmadı şahsen
Ben Samsungcuyum hocam Note 5 dedin mi akan sular durulurGerçekten fotoğraf çekimine hayran kalmıştım g4 ün arkadaş piknik alanında ailesiyle birlikte bir fotoğraf çekmiş sanırsın dslr makine. Resimdekilerin gözlerine kadar zoom yapıyoruz kayda değer bir bozulma olmuyor renk doğruluğu falanda mükemmel. Aynı resmi p10 la çekip zoom yapsan ağzı burnu yer değiştirir. Note 5 bile kapışamadı fotoğrafta g4 ile.
Yoğun kullanımda mı?P10 kullanıyorum dün emui 8 ile birlikte oreo güncellemesi geldi beni en çok memnun eden olay telefonunun şarjından memnundum ama insanın canını sıkan şarjın %100'den %70'e kadar çok hızlı düşmesiydi güncelleme ile bunu düzeltmişler pil ömründe belirgin bir iyileştirme var bugün diğer günlere göre az kullansam da şarjdan çekeli 10 saat olmuş şuan hala %80 kısacası güncellemeden memnun kaldım.
Yoğun kullanımda mı?
Telefonu ara sıra yeniden başlatmayı ihmal etmiyorsunuzdur. Telefon sıcak ortamlarda pili daha hızlı biter.yani dediğim gibi diğer günlere göre çok yoğun kullanmadım normal kullanım diyelim ama eskiden azda kullansam bu saatlerde %70'i göremezdim çünkü %100'den %70'e anormal hızda düşüyordu izlediğim bi incelemede de bunu söylüyordu zaten onu düzeltmişler.
Telefonu ara sıra yeniden başlatmayı ihmal etmiyorsunuzdur. Telefon sıcak ortamlarda pili daha hızlı biter.
Müşteri hizmetlerini aradın mı ne diyorlar?Video izlerken renk değişmesi mevzusu acayip gözüme takılmaya başladı. Video izleyemiyorum o siyahların yeşil yeşil olduğunu gördükçe. Kafayı yemek üzereyim. Neden bunu kapatamıyoruz ya. Çıldırmak üzereyim.
Böyle bir mevzuya verecekleri cevap eminim ki telefonu formatlayın olacaktır. Ama yarın şansımı denerim.Müşteri hizmetlerini aradın mı ne diyorlar?Video izlerken renk değişmesi mevzusu acayip gözüme takılmaya başladı. Video izleyemiyorum o siyahların yeşil yeşil olduğunu gördükçe. Kafayı yemek üzereyim. Neden bunu kapatamıyoruz ya. Çıldırmak üzereyim.
Bu mevzuyu direk formata bağlarlarsa yazıklar olsun diyeceğim.Böyle bir mevzuya verecekleri cevap eminim ki telefonu formatlayın olacaktır. Ama yarın şansımı denerim.
Yarın göreceğiz bakalım.Bu mevzuyu direk formata bağlarlarsa yazıklar olsun diyeceğim.Böyle bir mevzuya verecekleri cevap eminim ki telefonu formatlayın olacaktır. Ama yarın şansımı denerim.