Oğuz Emre
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar P10 ve S7 arasında kaldım
Son düzenleyen moderatör:
P10 Daha güncel ve kamerası kat kat daha marifetli bir telefon değilmi ?
Kat kat marifetliden kastın çift kamera sayesinde bokeh, gerçek siyah beyaz foto ve kayıpsız 2x zoom ise evet. Kalite olarak video tarafında, OIS tarafında düşük ışık performansı tarafında S7, P10'u ezer geçer.P10 Daha güncel ve kamerası kat kat daha marifetli bir telefon değilmi ?
Kat kat marifetliden kastın çift kamera sayesinde bokeh, gerçek siyah beyaz foto ve kayıpsız 2x zoom ise evet. Kalite olarak video tarafında, OIS tarafında düşük ışık performansı tarafında S7, P10'u ezer geçer.P10 Daha güncel ve kamerası kat kat daha marifetli bir telefon değilmi ?
Bence P10. Alacağın yerde fiyatlar benzer ise 1 sene önceki telefonu almak bence hiç mantıklı değil. P10 güzel telefon.
Kat kat marifetliden kastın çift kamera sayesinde bokeh, gerçek siyah beyaz foto ve kayıpsız 2x zoom ise evet. Kalite olarak video tarafında, OIS tarafında düşük ışık performansı tarafında S7, P10'u ezer geçer.
--- Gönderi Güncellendi ---
Kat kat marifetliden kastın çift kamera sayesinde bokeh, gerçek siyah beyaz foto ve kayıpsız 2x zoom ise evet. Kalite olarak video tarafında, OIS tarafında düşük ışık performansı tarafında S7, P10'u ezer geçer.
Bütçenizi zorlayıp S8 alın derim
Onu kim diyor? Huawei diyor. Artmış mıdır artmıştır. Bu S7 seviyesinde olduğunu mu gösteriyor kendin incele youtubeden falan bana göre düşük ışık tarafında P10, S7 yanında bir hiç.Fiyatlar benzer öyle yapıyım.
Zaten monocrom kamera ile düşük ışık performansını artırmışlar
p10+ dahi olsa doğru seçenek S7 olurARKADAŞLAR P10 VE S7 ARASINDA KALDIM
Şurası mate 9 vs S7 olacak p10 ile mate 9 arasında arka kamerada fark yokmate 9 vs P10 bul bu ikisinin arasında arka kamera olarak bir fark yok
Bütçeyi 700 800 lira zorlayıp s8 almaya gerek yok. Konudaki 2 telefon da oldukça iyi telefonlar. ekran kasa oranı dışında s8 i vazgeçilmez kılan ekstra bi özelliği yok bu telefonlardan
Bunu hakkı abi diyor yalnız Uzun Kullanım Testindeydi herhaldeOnu kim diyor? Huawei diyor. Artmış mıdır artmıştır. Bu S7 seviyesinde olduğunu mu gösteriyor kendin incele youtubeden falan bana göre düşük ışık tarafında P10, S7 yanında bir hiç.
P10 vs S7 yoksa bile mate 9 vs P10 bul bu ikisinin arasında arka kamera olarak bir fark yok
Bence p10 9 uda alır gibime geliyor.S7 bi yıl önce çıkmış olsada ikiside aynı android sürümünde kalır final aynı olur.