Izmirli Yalçın3535
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Selam aleyküm kolay gelsin ben huwai p smart pro merak ediyorum incelemede göremedim inceleme ve bilgi verebilirmisiniz
Şuan 2018 p smart kullanıyorum gayet memnunum tlf dan ama ekran camı kırık yenisi almayı düşündüm ve bunun Bi üst modelini düşündüm yanı psmart pro alınır mı teşekkür ederim yardımcı olduğunuz içinNasıl bir bilgi almak istiyorsun?
Kusura bakma rahatsızdım giremedim ben 2018 p smart kullanıyorum şuan da gayet memnun um ama ekran camı kırık yenisi almayı düşünüyorum yani p smart pro alınır mı
Şuan 2018 p smart kullanıyorum gayet memnunum tlf dan ama ekran camı kırık yenisi almayı düşündüm ve bunun Bi üst modelini düşündüm yanı psmart pro alınır mı teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Teşekkür ederim sizce alınır mıP smart Pro yeni bir cihaz gibi tanıtılmış fakat yeni bir cihaz değildir Y serisi modeller ile aynı özelliklerde olan bir cihazdır dilersen bir karşılaştır derim.
Redmi note 8 pro uzun vadede sorun çıkabilir çünkü mediatek işlemci kullanıyorO fiyata Redmi Note 8 Pro alabilirsin bence
P Smart Pro birincisi büyük bir ekrana sahip ve 6gb ram 128gb hafızalı bir telefon. Yeni kullanılmaya başlayan Pop-up denilen üstten çıkan bir ön kameraya sahip. Bunun avantajı da oyun oynarken veya video seyrederken ekranın her yerini kullanabiliyor olmanız. herhangi bir çentikten dolayı görüntü kaybı yaşanmıyor. yüksek performansta ve büyük ekranlı bir telefon düşünüyorsanız bence seçenekler içinde en iyisi p smart pro.Kusura bakma rahatsızdım giremedim ben 2018 p smart kullanıyorum şuan da gayet memnun um ama ekran camı kırık yenisi almayı düşünüyorum yani p smart pro alınır mı
Şuan 2018 p smart kullanıyorum gayet memnunum tlf dan ama ekran camı kırık yenisi almayı düşündüm ve bunun Bi üst modelini düşündüm yanı psmart pro alınır mı teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Hocam Huaweinin orta seviye cihazlarını salla.Orta seviye bir cihaz alacaksan A71 al keyfine bak.Selam aleyküm kolay gelsin ben huwai p smart pro merak ediyorum incelemede göremedim inceleme ve bilgi verebilirmisiniz
Selam aleyküm kolay gelsin ben huwai p smart pro merak ediyorum incelemede göremedim inceleme ve bilgi verebilirmisiniz
O fiyata Redmi Note 8 Pro alabilirsin bence
Redmi note 8 pro uzun vadede sorun çıkabilir çünkü mediatek işlemci kullanıyor